B Baha i Kayıt 31 Ocak 2008 Mesajlar 1.113 Beğeniler 0 Şehir Africa 6 Ağustos 2009 #1 BJK adana demirspor macı sezon 89-90 bjk (10)- adanademir spor (0) 10-0 lık galibiyetiyle tarihe gecen takımımız rekor kırılamadı :d ali feyyaz metin zamanları ... Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 28 Ekim 2015
BJK adana demirspor macı sezon 89-90 bjk (10)- adanademir spor (0) 10-0 lık galibiyetiyle tarihe gecen takımımız rekor kırılamadı :d ali feyyaz metin zamanları ...
H Hey Mum! Kayıt 30 Temmuz 2009 Mesajlar 37 Beğeniler 0 6 Ağustos 2009 #2 Bjk`nin attigi ve yedigi goller efsanelesti denilebilir.
B Black Rain Kayıt 17 Kasım 2007 Mesajlar 10.379 Beğeniler 2 Şehir istanbul / bomonti 6 Ağustos 2009 #3 Avrupa arenasındada 8-0 ı kıran olmadı. PS: Tamamen dalga geçmek amaçlı bir post'tur hiçbir ciddiyeti bulunmamaktadır PS2: Ben niye bjk düşmanı oldum bir anda xD
Avrupa arenasındada 8-0 ı kıran olmadı. PS: Tamamen dalga geçmek amaçlı bir post'tur hiçbir ciddiyeti bulunmamaktadır PS2: Ben niye bjk düşmanı oldum bir anda xD
B Baha i Kayıt 31 Ocak 2008 Mesajlar 1.113 Beğeniler 0 Şehir Africa 6 Ağustos 2009 #4 Black Rain demiş ki: Avrupa arenasındada 8-0 ı kıran olmadı. PS: Tamamen dalga geçmek amaçlı bir post'tur hiçbir ciddiyeti bulunmamaktadır PS2: Ben niye bjk düşmanı oldum bir anda xD Daha fazla görüntüle... igüdüsel haraketler bunlar engeleyemesin 0 çekip geri donenlerıde biliyoz
Black Rain demiş ki: Avrupa arenasındada 8-0 ı kıran olmadı. PS: Tamamen dalga geçmek amaçlı bir post'tur hiçbir ciddiyeti bulunmamaktadır PS2: Ben niye bjk düşmanı oldum bir anda xD Daha fazla görüntüle... igüdüsel haraketler bunlar engeleyemesin 0 çekip geri donenlerıde biliyoz
B Black Rain Kayıt 17 Kasım 2007 Mesajlar 10.379 Beğeniler 2 Şehir istanbul / bomonti 6 Ağustos 2009 #5 Lev Trocki demiş ki: Black Rain demiş ki: Avrupa arenasındada 8-0 ı kıran olmadı. PS: Tamamen dalga geçmek amaçlı bir post'tur hiçbir ciddiyeti bulunmamaktadır PS2: Ben niye bjk düşmanı oldum bir anda xD Daha fazla görüntüle... igüdüsel haraketler bunlar engeleyemesin 0 çekip geri donenlerıde biliyoz Daha fazla görüntüle... Hah ne güzel söyledin be kardeşim.
Lev Trocki demiş ki: Black Rain demiş ki: Avrupa arenasındada 8-0 ı kıran olmadı. PS: Tamamen dalga geçmek amaçlı bir post'tur hiçbir ciddiyeti bulunmamaktadır PS2: Ben niye bjk düşmanı oldum bir anda xD Daha fazla görüntüle... igüdüsel haraketler bunlar engeleyemesin 0 çekip geri donenlerıde biliyoz Daha fazla görüntüle... Hah ne güzel söyledin be kardeşim.