benim pc açılırken hep disk gözden çecirmesi yapıyo..ve çok uzun sürüyo..ve arada sıra durup dururken bira bakıyrum sağ altta bir uyarı geliyo D diski bozuk diye..D ye girmiyo orda olan hiç bi şeye giremiyorum..sizce neden olabilir..
Bilgisayarima tikla sag tusa basip yonete tikla disk yonetimine girip d: de onemli belgelerin yoksa mantiksal surucuyu sil de ve tekrar mantiksal surucu olustur
Bilgisayarima tikla sag tusa basip yonete tikla disk yonetimine girip d: de onemli belgelerin yoksa mantiksal surucuyu sil de ve tekrar mantiksal surucu olustur
yapma o zaman sole yap http://www.freedownloadscenter.com/Util ... nload.html
buraya tiklayip bu programi indir yada hdd check diye googleden aratip buna benzer programlardan biri ile hjardiskinde badsektor veya benzeri sorunlar olup olmadigini arastir
eger yapamiyorsan bana don olmazsa halletmeye calisirim dukkana gidicem oradan sana bi program atarim onla test et bicimlendirirsen neyin varsa silinir ona gore sakin bicimlendirme
bilgisayarıma gel hdd ye sağ tuş ile gir özellikler araçlardan oradaki bütün işlemleri yap full system scan disk ve biçimlendirmeyi yap bakalım sorun düzelecekmi Idea
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.