Kayıt
10 Nisan 2007
Mesajlar
7.172
Beğeniler
0
Şehir
Paralel evren
16 Nisan 2010

bugün de değişik geçti. pek yakınlaşmadık. ikimizin de hatası var bu buruklukta. düzeliriz, kötü değiliz ama 1 hafta önceki gibi olabilmemiz için en az 2 hafta geçmesi gerekiyor gibi duruyor. üzülüyorum hem de çok ama elimden geleni bu kadar. kaçan kovalanıra göre oynuyoruz ikimiz de. bir o kaçıyor bir ben. şimdi kaçma sırası onda, ben kovalıyorum eşek gibi bakalım. olsun ben böyle de çok mutsuz değilim. yirim :mrgreen:

dil ve anlatımdan 68 aldım. doğru dediğim sorular yanlış çıktı. yanlış olduklarına sevindim aslında çünkü şüphe etmeyi seviyorum. böyle çok şey öğrenirim daha hayattan yav.

ha bugün lys de olduk dershanede. korktuğum kadar zorlanmadım. gerçi soruları görmek için girmiştim. edebiyat yoktu bugünkünde. asıl zoru o zaman görürüz. yazar-eserler offff... çok ezber yapmam lazım çohh...

neyse günlük başka yazcak birşeyim yok gibi. gorüşürük cano.
 
Kayıt
14 Mayıs 2007
Mesajlar
24.643
Beğeniler
3
Şehir
İstanbul
Tünaydın canımcım nasılsın bakalım ?? Sağolasın bende iyiyim çok şükür :P Yarın yolculuk var valizimi hazırlıyorum tabi birtek valiz olsa keşke. Eve birkaç parça eşyayıda buradan götüreceğim ama nasıl gidecek o koca paketler bilemiyorum :/ Daha akşam arkadaşlarla toplanacağız pff bugün çok yorucu olacak .Şimdilik bu kadar akşam uğrarsam yine çayını içerim kal sağlıcakla :kalp:
 
Kayıt
11 Mart 2009
Mesajlar
238
Beğeniler
0
Naberla günlük. Sabah kalktım öksürüğüm çoktu burun akıntısıda vardı okula gitmedim. Yazılı vardı ama yazılıya sonra girerim rapor alırım dedim. Biliyorumki yazılıdan puan olarak 0-30 arası bişeyler alırım. Hastaneye gittim doktor rapor vermiyodu biraz ağız yaptık yazdı bişeyler rapor yerine sayılcakmı bilmiyorum.Devamsızlık 19.5 ne yapcaz acaba. Derneği sonunda bugün kiralıyacağız akşam boya badana yaparız herhalde , olsun yinede güzel geçicek. Akşama babam eve gelince ana avrat sövecek hastasın dışarı çıkıyon diye. Haydi kal sağlıcakla belki arada zırvalarız bidaha bişeyler.
 
Kayıt
8 Kasım 2008
Mesajlar
198
Beğeniler
0
dünkü gibi gittim rapor aldım doktor bide artislik yapıyo rapor vermem felan diyo vereceksin uleyyn dedim tırstı verdi neyse 2 gündür asosyalman oldum neymiş o eski günlerim
 

Journalist

Aileden
Kayıt
24 Aralık 2007
Mesajlar
13.138
Beğeniler
1
Şehir
Yaramaz avratların koynundayım.
Canım benim nasılsın görüşmeyeli,ya kusura bakma sanada dün gece kapanışı yapamadım çünkü gece 02'den sonra geldim eve ve seni kilitlemişlerdi :cry: neyse artık seninle fazla buluşamazsak kusuruma bakma diye geldim.yarından itibaren Haziranda olacak olan Lisans Yerleştirme Sınavı için çalışmalarıma başlıyorum kendimi fazla salıvermeden çalışmalara tekrardan başlamam lazım,bana başarılar ve bol şans dile kendine iyi bak sana mutlu haberlerle dönmek istiyorum :muck: :kalp: :byes:
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
16 Nisan 2010

Çok büyük bir toplantı için İstanbul / Taxim Etap Marmara Otelindeydim muhteşem bir iş görüşmesi oldu, sana bu kadar bilgi yeterli sevgisiz günlük :P
 
Kayıt
17 Ocak 2010
Mesajlar
747
Beğeniler
0
Şehir
Ayaklarım Nereye Giderse...
16 Nisan 2010
Sevgili Günlük bugünün de dünden bi farkı yoktu işten eve işten eve aksam antremana yuvarlanıp gidiyoruz bu arada extraloob u halilyle ihmal etmeye basladım biraz içimden full 7/24 burda olmak gecıyor ama hayat calısmak zorundasın artık yatıyorum yarın yine işe gidicem cumarteside çalısılırmı yha:S
 
Kayıt
4 Ağustos 2009
Mesajlar
1.878
Beğeniler
0
Şehir
Gemlik/Bursa
sevgili günlük bugün süper geçti sadece okulda tatsız bi olay yaşadım şahin le atıştım sinirden camdan aşağı atıyodum tuttular bırakalım kötü olayları maç süperdi 2-0 yendik nese:
 
Kayıt
15 Şubat 2009
Mesajlar
5.756
Beğeniler
0
Şehir
Sakarya
Pis günlük ;
Ailem evde yok ; müzik - çerez - bira sonra vodka derken sabah nerede uyanacağımı bilmiyorum.
Daha fazla vaktimi alma benim hadi kal sağlıcakla :muck:
 
Kayıt
24 Eylül 2007
Mesajlar
4.651
Beğeniler
0
Şehir
Los Angeles
Sevgili Günlük,

Yarın ehliyet sınavım var. Sadece motordan giricem. Az önce daha önceki sınavlarda çıkmış 120 soru çözdüm. Puan hesaplaması yaptımda hiç birinden kalmadım valla :lol: İnşallah yarınki sınavıda geçerim Sonra vınn vınnnnn :lol: Hadi sana bye byeeee :byes: nese:
 
Kayıt
25 Nisan 2007
Mesajlar
3.134
Beğeniler
2
Şehir
University
s.a kanka;
Biliyorum 19 yıldır seninle hic dertlesmedim.Hatta adını bile bilmiyorum ama ortam ısınsın diye kanka dedim.Önce 19 yıldır senle muhatab olmadıgım icin beni affet.Nasılsın? İyimisin sende? Cok sükür bende iyiyim.Bugün 46. sı düzenlenen bisiklet yarısını izledim,hemde canlı yaaa :P Dükkanın önünden bir gecisleri vardı mükemmeldi.Ben deyim 30 bisikletli sen de 50,o dereceydi valla 8O Ama yarıscıdan cok araba vardı.Yunuslar,sahinler,yayın arabaları,helikopterler felan 2 gündür ortam kalabalık.Cok güzel resimler cektim yakında sanada yapıstırırım bi tanesini.Ben simdilik gidiyorum yarın calısıcam.İyi geceler kanka, kendine iyi bak :muck:
 
Kayıt
14 Mayıs 2007
Mesajlar
24.643
Beğeniler
3
Şehir
İstanbul
Ne yaptım ettim geldim sana günlük ^^ Bugün süperdi gerçekten . En son önlüklü gördüğüm arkadaşlarımı gördüm herkes acaip değişmiş böyle bir şok yaşadım diyebilirim :P Gerçi herkes yaşadı ama olsun :) Sen sen ol günlük eski dostlarını unutma bak çok eğlenceli oluyor. O değilde herşey bugün kadar güzel değil tabiki. Bu gece evdeki son gecem yarın bu saatlerde eses yollarında olacağım. Sonra da sınav maratonu yaklaşıyor dua et lem benim için e mi :P Bugün uyumayacağım pek ama seninle olan ilişkimi şimdilik bitiriyorum . Kendine cici davran :kalp:
 
Kayıt
14 Mayıs 2007
Mesajlar
24.643
Beğeniler
3
Şehir
İstanbul
Bugün 23 nisan neşe doluyor insan diye iğrenç bir giriş yapayım dedim sevgili günlüğümmmm . Biliyorum günlerdir bana hasretsin ama ne yapayım felaket yoğunum sıkıntıdayım dardayım zordayım depresyondayım vs vs. Tabi güzel şeylerde oluyor bu arada ama çaktırma :P Dedim bugün okul yok bi uğrayıp çayını içeyim net cafeci amcanın hem de bi bakarım ne var ne yok alemlerde diye. Giremediğim günlerde evin ihtiyaçlarını %99 oranında bitirdim :P Derslere yoğunlaşma vakti geldi artık 8 10 gün sonra sınavlar başlıyor. Neyse ben yine kaçar arada uğrarım :muck: :kalp:
 
Kayıt
10 Nisan 2007
Mesajlar
7.172
Beğeniler
0
Şehir
Paralel evren
30 Nisan 2010

Sevgili günlük;

Bugün tarifi imkansız güzellikte bir gündü. Hep benimleydi... Arada kendini özletmenin faydasını anladım bugün. Birbirimize ne kadar bağlandığımızı da anladık. Off çok seviyorum onu. Ona anlattım sevdiğim için, ilişkimizin iyiliği için yani monoton olmasından ve sıkılmamızdan, seni seviyorum cümlesinin sıradan olmasından korktuğum için kendimi uzak tuttuğumu. Bunu duyunca buruk bir sevinç yaşadı çünkü; beni yanında istiyordu eskisi gibi. O yanıma gelince yine soğuk davranıyordum ama uzaktan hep ona bakıyordum.

Bugün sonuçlara baktık. o 290 aldı... Anlatamayacağım kadar çok üzüldüm onun için. Keşke aynı üniversiteleri denk getirebilsek. En azından aynı ilde olsa üniversitelerimiz. Aslında keşke ikimiz de İzmir'de kalabilsek...

Ben bazen ona 13.13, atıyorum 18.18,19.19 gibi saatlerde mesaj atıyordum ya da msnden yazıyordum. Saat 20.20 ve ben seni düşünüyorum gibisinden. Garibim 20.20'de ben yokken yazmış, 21.21 için yarım saattir bekliyordum saat 21.23 olmuş yazmış bir de msnim kapalıyken 22.22 yazmış. Çok basit şeyler bunlar ama ben çok seviyorum ve de bayağı hoşuma gidiyor. Çünkü Y ilkleri hep benimle yaşadı ve hiç yaşamadığı şeylere de alışmaya başladı. Birine bağlı yaşamasını o da öğrendi artık. Canım benim yaa çok seviyorum onu... :kalp:

Neyse günlüğüm her gün aynı meseleyle kafanı ütülüyorum senin de. Kendine iyi bak, yarın görüşmek üzre. :muck:
 
Kayıt
15 Şubat 2009
Mesajlar
5.756
Beğeniler
0
Şehir
Sakarya
Vay be geçen hafta nasıldı bu hafta nasıl...
Yorgunum günlük , Ne yaptığımı bilmiyorum sanki..
İyi geceler.
 
Kayıt
10 Nisan 2007
Mesajlar
7.172
Beğeniler
0
Şehir
Paralel evren
7 Mayıs 2010

Merhaba günlük.

Genelde anlamda güzel bir gündü. Tavla oynamayı öğrendim. :mrgreen: Bütün gün yine dışarıdaydım, son olarak Ege Üniversitesi Şenlikleri için gelen Teoman'ın konserine gittik. Pek şarkısını bilmem teonun, güzel bir gün ölmek içini biliyorum sadece; sesimi kısmaya tek başına yetti o şarkı. :P Herifin canlı performansını çok beğendim, kimilerinin sahnedeki sesleriyle kasetteki seslerinin alakası yok ama; bu herif başkaymış. nese: Y için gittim konsere, onun ailesinden kimsenin haberi yok, kız kuzeni davet etmişti onu onla gittiler konsere. Göremedim, bir de telefonda saçma sapan konuştuk sinir oldum bayağı kızdım ona aslında. Kötü bir mesaj atardım ona ama sonradan pişman olmaktan korktum. Şimdi düşünüyorum pazartesiye kadar görmesem mi yoksa pazar günü dershane çıkışlarına gitsem mi diye. Hülya'ya sordum mesaj bekliyorum. :mrgreen:

Haaa unutmadan, Hülya'ya dinleticem demiştim şarkıları; aradı o 18 dakika mı ne dinledi, sonra yeter daha fazla yazmasın diye ben aradım, 5 dakika falan da öyle dinledi puşt :mrgreen: Hülya eyidir yaa, hem dertleşiyoz hem çok kafa kız. Y de biliyor onun varlığını. Sorun yok, olmasın da inşallah. :kalp: :buddha:

Bugünlük bu kadar günlüğüm hoşça kal. :muck:
 
Yukarı Alt