C CyberReaL Kayıt 23 Kasım 2007 Mesajlar 503 Beğeniler 0 Şehir ironEyE (: 14 Şubat 2009 #1 212.68.45.210 Evt arkadaşlar serverimiz kuruLmuştur.. Genellikle Surf Oynanır arada soccerda olabilir.. Daha bugün açıldı.. Herkesi Beklerim.. Şuanlık Sxesiz... Admin Alımları vardır...
212.68.45.210 Evt arkadaşlar serverimiz kuruLmuştur.. Genellikle Surf Oynanır arada soccerda olabilir.. Daha bugün açıldı.. Herkesi Beklerim.. Şuanlık Sxesiz... Admin Alımları vardır...
C CyberReaL Kayıt 23 Kasım 2007 Mesajlar 503 Beğeniler 0 Şehir ironEyE (: 16 Şubat 2009 #2 bakan yokmu
R Rhea Kayıt 16 Eylül 2007 Mesajlar 3.439 Beğeniler 0 Şehir Bursa | Türkiye 17 Şubat 2009 #3 Bywarlord demiş ki: bakan yokmu Daha fazla görüntüle... Olmamı tabiki de bakan var. Edit:Şu an Cs var ve oraya geliyorum. Extraloob'taki surf ustaları gelecektir.Ben de geleceğim ama şu an bilgisayarda Counter Strike yok olunca oradayım.
Bywarlord demiş ki: bakan yokmu Daha fazla görüntüle... Olmamı tabiki de bakan var. Edit:Şu an Cs var ve oraya geliyorum. Extraloob'taki surf ustaları gelecektir.Ben de geleceğim ama şu an bilgisayarda Counter Strike yok olunca oradayım.
X xienne Kayıt 29 Eylül 2008 Mesajlar 322 Beğeniler 0 Şehir Ne sordun hacım ?? 28 Şubat 2009 #4 SingleTurK demiş ki: Olmamı tabiki de bakan var. Edit:Şu an Cs var ve oraya geliyorum. Extraloob'taki surf ustaları gelecektir.Ben de geleceğim ama şu an bilgisayarda Counter Strike yok olunca oradayım. Daha fazla görüntüle... aynen
SingleTurK demiş ki: Olmamı tabiki de bakan var. Edit:Şu an Cs var ve oraya geliyorum. Extraloob'taki surf ustaları gelecektir.Ben de geleceğim ama şu an bilgisayarda Counter Strike yok olunca oradayım. Daha fazla görüntüle... aynen