hehe normaldirjasmindemir demiş ki:ben 23lvlde 32+ wizard kesmiştim^^

![]() |
hehe normaldirjasmindemir demiş ki:ben 23lvlde 32+ wizard kesmiştim^^
Bard la 90 ol daha sonra sana en çok faydası Warlock un olur bardı kapar warlock açarsın ?!!!!!!... Cleric ise uzun savaş meselesidir rogue un PvP si 5 saniyeyi geçmez ama yeni serverlerde kolay kasmak için Cleric açılabilirCooL demiş ki:Yapılandırma için tşkler ama hala karar weremedim 20 lwl oldum clerickmi açsam bardmı ben daha çok pwp de ve unuquelerde iyi olmak isterim sizce hangisi sence hangisi macrocheck bide daha çok başkalarına değil önce bana faydası hangisinin olur dahaçok
Biraz geç yanıt veriyorum ama kesinlikle 90'a kadar bard açmalısın. Ben 70'e kadar cleric gittim ve sonra bard'a döndüm. Şu an 84lvl ve deli gibi kasıyor bard ile. Noise ve speed hızlı kasmadaki en önemli etkenler. Kesinlikle ve kesinlikle bard aç, 90'da cleric ya da warlock'a dönersin.CooL demiş ki:Yapılandırma için tşkler ama hala karar weremedim 20 lwl oldum clerickmi açsam bardmı ben daha çok pwp de ve unuquelerde iyi olmak isterim sizce hangisi sence hangisi macrocheck bide daha çok başkalarına değil önce bana faydası hangisinin olur dahaçok