bard ı seçmişni tamm benim bvişi demye hakıım yok ama ilerde hızlı kşma yönünden rahat olcuaksın ama defans yönünden piman olcauksın bi hızlı koşma için oakdar sp harcıyacaksın clericte kendi defansına faydan olcauk büyük bi ölçüde bide arkadşalrına dfaydan olucak sana şöle söliyim bi rogue bard ile rogue cleric pvpsinde çoğunlukla hep clierc yanskill olan alır bunu untma !!

Karanfil kokan ülkemin, ülkemin caddelerinde
danderfluff demiş ki:
Rehberde nerde demişin 80 de açıclak dagger diye resimde biel göstermişin açılmıcak diye yalan konuşma boşuna bide ben zorla cleric açın açıckasınız fln demiyorum fikrimi sölüyorum

bence forum kullanmayı öğren.... tüm yorum yazanlara 80 de açmalarını önerdim orayada açılacak diye yazmadım sonra dagger skill lerini açıp crossbowumla kullanamadım napıyosun ne biçim rehber diye kimse gelmesin diye. açılacak dedim her yorum yazana sonuçta. Yalan söylemeyeceğimi tüm extraloob.com üyeleri bilir. Yeni olmana veriyorum bu yorumunu. Bi kişiye yalan söylüyorsun demeden önce iyice araştır sruştur öyle konuş Exclamation Ortalığa laf atıp bulandırıp sorun çıkarma.

danderfluff demiş ki:
Rehberde nerde demişin 80 de açıclak dagger diye resimde biel göstermişin açılmıcak diye yalan konuşma boşuna bide ben zorla cleric açın açıckasınız fln demiyorum fikrimi sölüyorum
macrocheck demiş ki:
önemli değil

bnce 80 lvl de sp farm sırasında biraz fazladan sp biriktirip dagger da açılabilir fena olmaz ama crossbow daha güçlü bence

NOT: Amblem eklenmiştir.
macrocheck demiş ki:
CyberMan demiş ki:
Ben CrossBow'uda Daggeride Açtım Yan Skill Olarak Bard Açmayı Düşünüyorum Sizce Nasıl ? headbang2ft9
nası yetiriyosunuz sp yi anlamadım ben 80 de açacaktım nasip olmadı neyse yeni çara bakıyorum artık onda 80 de daggerları açacam

danderfluff BU FORUMDA ŞU ANDA EN ÇOK SİNİRLENDİĞİM AN !!! ÇOK KİŞİYLE TARTIŞTIM ÇOĞU TARTIŞMAMDAN HAKLI ÇIKTIM ŞİMDİ OLDUĞUM GİBİ AMA HİÇBİRİ YALAN SÖYLÜYORSUN GİBİ Bİr TARİF KULLANMADI BANA KARŞI ÇÜNKÜ NE KADAR ZIT FİKİRLERİM OLSADA BENİM NE KADAR DÜRÜST OLDUĞUMU BİLİRLER Exclamation SEN BANA YALANCI DİYEN İNSAN BENİ NE KADAR TANIYOSUN DA BUNU DİYOBULUYOSUN CEVAP VER Exclamation BEN KANITLARIMI SUNDUM KİMİN DOĞRU KİMİN YALAN OLDUĞU ORTADA Exclamation ÇAMUR AT İZİ KALSIN İŞTE Evil or Very Mad

dikkatine çekerim bende Rehberde demişim bakbakalmı rehberde 80 de açılcak veya açabilrsini dagger die biş iyamışmısın ok ubalım nedeimşim ben sana rehberde dedim dimi aşağıya yazdığın topicleri kastetmedim !!!!!

Vede ayrıca benim bu foruma yeni gelmeme veriyomuşun ben senin yaşın kadar forum kullandım ben bu frouma geldim bi faydalı olurum diye bu forumda şunu söleiyimki şu eurpoa çarlar hakkında bilgi bilen kişi sayısı ciddi şekilde az gördüm belki gözümden kaçmışta olabilr ama gördüklerim iç açıcı değil faydalı olmak için söylütyorum vede bu crossbow yan skill konusuna bişi sölicem şuan kaçtane arakdaşım bard açtıkları için pişmanlar cleric açıcaklar rogueler ben insanları ielrde sıkıntı çekip pişman olmalarını istemiyorum ama isteyenide engellemiyorum fikir mi söledim

ve ben bu foruma gelipte polamiklere girmek değil amacım ama senin benim topicimden sonra bi artslik tafırların benim sinirim bozdu!!!

çok güzel bir paylaşım teşekkürler gerçektende xbow varken dagger a ne gerek var :lol:

Şu an 46 lwl bir crossbowum var.İlerde farm yapıp dagger açmak istiyorum.Aslında dagger açmak için crossbow kasıyorum diyebilirim hızlı kasıldığı için :) Neyse bir sorum olacak.Acaba ne kadar sp gerekir dagger skillerini açmak için.Ayrıca yan mastery de cleric düşünüyorum.Crossbow a açtım cleric ama geri kapadım.Bard açtım.Noise ve hızlı koşma daha iyi oluyo kasarken.Extreme ile canım yarım zaten yaratıklar saldırmıyo hiç olmassa :).80 e kadar bard açıp 80 den sonra kapayıp cleric açmayı düşünüyorum.Pvplerde fln çok işime yarıcak cleric.Biraz pahalı ve zahmetli olacak ama dagger için herşeye değer :) .Neyse tahminen hem dagger hem de cleric açmak için ne kadar sp gerekir yardımcı olabilecek biri var mı acaba?

XeoN demiş ki:
Şu an 46 lwl bir crossbowum var.İlerde farm yapıp dagger açmak istiyorum.Aslında dagger açmak için crossbow kasıyorum diyebilirim hızlı kasıldığı için :) Neyse bir sorum olacak.Acaba ne kadar sp gerekir dagger skillerini açmak için.Ayrıca yan mastery de cleric düşünüyorum.Crossbow a açtım cleric ama geri kapadım.Bard açtım.Noise ve hızlı koşma daha iyi oluyo kasarken.Extreme ile canım yarım zaten yaratıklar saldırmıyo hiç olmassa :).80 e kadar bard açıp 80 den sonra kapayıp cleric açmayı düşünüyorum.Pvplerde fln çok işime yarıcak cleric.Biraz pahalı ve zahmetli olacak ama dagger için herşeye değer :) .Neyse tahminen hem dagger hem de cleric açmak için ne kadar sp gerekir yardımcı olabilecek biri var mı acaba?
80 de kapayıp cleric açma konusunda harika düşünüyorsun desem yeri çünkü kimileri olmaz der dalga geçiyosun der ama cave de hiçbir şekilde kasamazsın noise siz. bence 80 de xbow skillerini kapama açık kalsın. Ne kadr sp gerektiğini hesaplamak için www.nivlam.com u kullan

rehber çok güzel bende 80 glavie yaptım bi tane daha kasmaya karar verdim fakat Wizardmı kassam xbowmu die karar veremiorm msnden anket yaptım xbow çıktı bide bu başlık altında yapıyım sizce wizmi açaym xbowmu ?? :roll:

kahpehayat demiş ki:
rehber çok güzel bende 80 glavie yaptım bi tane daha kasmaya karar verdim fakat Wizardmı kassam xbowmu die karar veremiorm msnden anket yaptım xbow çıktı bide bu başlık altında yapıyım sizce wizmi açaym xbowmu ?? :roll:
wizard daha hızlı kasar toplu savaşta daha iyi ama xbow toplu savaşlarda da birini vurur PvP de birini yani her türlü birini indirirsin. Başkalarının gözünde büyümek serverde tanınmak için wizard yarkan için xbow

Yukarı Alt