Kod:
iyi bir rogue xbow rehberi açsan iyi olur ben bekliyorum şahsen
bu rehberi eren_baba adlı arkadaşımızın isteği üstüne hazırladım
Yine extraloob.com farkıyla en sağlam çarlardan birinin rehberi, crossbow rehberi, trafımca hazırlanmıştır. Hepinize zevkle incelemeler dilerim
Crossbowun skill leri ne olmalıdır ?
- Resim Silinmiş.
Skill lerimiz üstteki gibi olmalıdır işaretlemediğim skill ler açılacaktır dagger skill lerini açmaya gerek yoktur poison kesinlikle açılacaktır fastbow skilli ((6sıra 2. skill)) sadece sizden kaçanları vurmaya yarar 33 metre vuruş sahası vardır 20 ye kadar kasarken işe yarar yalnıs sonrası için fazla işimize yaramaz
Crossbow un statları nasıl olmalıdır
Crossbow kesinlikle
full STR olmalıdır bikaç tane hybird crossobw gördüm ve sadece bi tarafımla güldüm çünkü mag. atak yoktur avrupalılarda int vererek mag. defans sağlayabileceğini düşünenler arkadaşlar var onun için yaptıklarını söylüyolar yalnız STR vererek artacak canımız sayesinde o mag. defansa gerek olmıcaktır
Crossbow ne giymelidir
Crossbow kendi öz giysisi pretectoru giymelidir kesnlikle yatmamak için warrior açıp armor giymeyiniz çünkü rogue un asıl özelliği hızı öldürmüş olursunuz
Yan mastery ne açılabilir ?
Crossbow a yan mastery olarak bard açılabilir ama bunun için sp farm yada sp ticket + premium olmalıdır bard açıldığı takdirde wizardlarla pvp leriniz sırasında ROBE giymek çok uygundur.
BARD açılması takdirde noise ve koşma skill leri mutlaktır. Sağlam bi guilddeyseniz ve sizden başka bard varsa diğer buffları da açın o size manaverirken sizde bufllarsanız yani 2 buffer olursunuz.
Crossbowun pvp deki yeri nedir
Crossbow pvp de rakibi yaklaştırmaksızın ölümsüz bir çar olabilir çok iyi item dizilmelidir. çinli Bowculara oranlara çok iyi damage vurur. En iyi damage vuran STR dir. 25 lvl crossbowun 32 lvl wizardı ağlata ağlata yendiğine şahit oldum hem de defalarca

ÇOK İYİ CRITICAL OLMALIDIR SILAHINIZDA. Tek zorlıcak çar sword shield warrior yada int nukerdır (meteor açıldıktan sonra anca) .
Bi teşekkür yeterlidir arkadşlar

Soruları olanları cevaplayabilirim. Tek kasarsa 20 lvl e kadar zorlanabilir ama nasolsa 20 lvl kadar her canavardan iyi exp geliyor. İşinize yarasa ne mutlu bana extraokk