xman66 demiş ki:
layn mert olm sopalıksın bak ln snı tutrz elbet elımze dusersn kımse kımsenn carını soyduu yok tmm akllı kns bıdaa tmm mı lan Bu arada Kerem Imseolqun u kım soydu yada caldı ? kımılerı senın caldıgını söyledı bılemıorm artk
kimsenin sana cvp verdiğide yok :santa: anca .t gibi h.vlıy.n :roll: eziq 8) yol al şimdi :mrgreen:

Hiçbir zaman bilgisayaranıza illegal program yüklemıyeceksınız eger yükleyeceksenızde saglam bi program yükleyin,şifrenizi kimseye soylemeyın..charının soyulmasının sebebi senden kaynaklı bir şey benim de charım var hatta biliyorsundur V76 sun spearım vardı itemlerımde gayet iyiydi yıllardır soyulmadı hala oynuyorum.Her zaman temkinli olacaksın

LetheVaLente76 demiş ki:
Hiçbir zaman bilgisayaranıza illegal program yüklemıyeceksınız eger yükleyeceksenızde saglam bi program yükleyin,şifrenizi kimseye soylemeyın..charının soyulmasının sebebi senden kaynaklı bir şey benim de charım var hatta biliyorsundur V76 sun spearım vardı itemlerımde gayet iyiydi yıllardır soyulmadı hala oynuyorum.Her zaman temkinli olacaksın
Yazmayı unutmusum geçmiş olsun bundan sonra dikkatli ol

bu aralar hack siteleri cogaldı oralara mı gırıyorsunuz ne yapıyorsunuz + ecsro nun kendi sitesinde bir acık bulunup hack sitesi eyrleştırılmıs ve ancak bu oaly bugun farkedılıp kaldırıldı kucuk bır event dıye tanıtılıp char ıd ve pw ıstenılıyor herkezın bu aralar dıkkatli olmasını öneriyorum....
Ecsro calısanlarının emeklerini harcamaya çalışanlar var ... gecmıs olsun :!!&%&!

karakurt66 demiş ki:
arkdaslar benım l66l mide caldılar herkese soleyem oyunda gordukce bıkac soz solersenız sevınırım gecmısolsun knkı guıldım has kahramanıydın charım calınmasaydı aaaaaaaaaaaaaaaah
içinde patlasın +5 spear has kahramana bak auhauha :D

Yukarı Alt