G Gars10 Kayıt 27 Aralık 2012 Mesajlar 44 Beğeniler 0 4 Ocak 2013 #1 ''Unable to run the game due to the client file being corrupted '' hatasını almaya devam ediyorum Yardım Edin Lütfennnnn.
''Unable to run the game due to the client file being corrupted '' hatasını almaya devam ediyorum Yardım Edin Lütfennnnn.
Rewind Kayıt 1 Ekim 2007 Mesajlar 10.450 Beğeniler 553 Şehir Mersin Takımı Besiktas 4 Ocak 2013 #2 Şu an açık oynuyorum ben çözebileceğin yöntemleri söyledim düzelmediyse anca formatla düzelir bu hata
Şu an açık oynuyorum ben çözebileceğin yöntemleri söyledim düzelmediyse anca formatla düzelir bu hata
G Gars10 Kayıt 27 Aralık 2012 Mesajlar 44 Beğeniler 0 5 Ocak 2013 #3 Duygusuzz demiş ki: Şu an açık oynuyorum ben çözebileceğin yöntemleri söyledim düzelmediyse anca formatla düzelir bu hata Daha fazla görüntüle... evet formatı attırdım Düzelme Olmadı Bu Yüzden Yardım İstiyorum Ya :))
Duygusuzz demiş ki: Şu an açık oynuyorum ben çözebileceğin yöntemleri söyledim düzelmediyse anca formatla düzelir bu hata Daha fazla görüntüle... evet formatı attırdım Düzelme Olmadı Bu Yüzden Yardım İstiyorum Ya :))