4-5 ay öncesine mükemmel oynuyordum

extraloob demiş ki:Combat Arms İmza Görselleriniz !
1) extraloob
![]()
2) Toxicated
![]()
3) Wax Whine
![]()
4) Crisis
![]()
5) mertlove512
![]()
* Güzel bir arşiv yapacağımıza inanıyorum, başlayalım bakalım![]()
ya ben Toxicated i ekliyorum kabul etmiyor extraloob seni ekledim ben nick im qRaLMaRaSLeDeadlyHunt demiş ki:
hani ben okan abeeeextraloob demiş ki:Combat Arms İmza Görselleriniz !
1) extraloob
![]()
2) Toxicated
![]()
3) Wax Whine
![]()
4) Crisis
![]()
5) mertlove512
![]()
bilmem gecsin isteCrisis demiş ki:Bırakdıysan adın neden gecsinki,güncel kisiler var orda :) hem adın gecince ne olucak![]()
![]()
Koy signature 'ni koyalım oraya kardeşim sorun yokSubZeroCeko demiş ki:bilmem gecsin isteCrisis demiş ki:Bırakdıysan adın neden gecsinki,güncel kisiler var orda :) hem adın gecince ne olucak![]()
![]()
bende ExL üyesiyim :)
güncel olmam olmamam önemli degil
başlıgın adı:Combat Arms İmza Görselleriniz !
degilmi?
tmm sertac abe :)Toxicated demiş ki:Koy signature 'ni koyalım oraya kardeşim sorun yokSubZeroCeko demiş ki:bilmem gecsin isteCrisis demiş ki:Bırakdıysan adın neden gecsinki,güncel kisiler var orda :) hem adın gecince ne olucak![]()
![]()
bende ExL üyesiyim :)
güncel olmam olmamam önemli degil
başlıgın adı:Combat Arms İmza Görselleriniz !
degilmi?![]()
/Güncelextraloob demiş ki:Combat Arms İmza Görselleriniz !
1) extraloob
![]()
2) Toxicated
![]()
3) Wax Whine
![]()
4) Crisis
![]()
5) mertlove512
![]()
6) DeadlyHunt
![]()
7) SubZeroCeko
![]()
SubZeroCeko demiş ki:sertac abee imzami begendim cok saol elleerine saglik
sallama dahi bile yapmis olsanda :)
KSK (Kill streak) ölmeden vurduğun adam sayısıdır uzaktan vurmayla alakası yokToxicated demiş ki:Çok uzaktan vurma diye biliyorum, hani sniperda durbün açarsında adamın sadece nick gözükür kırmızı olarak ateş edersin ölür ya o diye biliyorum şahsen ama emin de değilim.WhiteFang demiş ki:kill streak tam olarak ne![]()
PS : Bildiğim bir gerçek varki kill streak çok zor artıyor![]()
evtmertlove512 demiş ki:KSK (Kill streak) ölmeden vurduğun adam sayısıdır uzaktan vurmayla alakası yokToxicated demiş ki:Çok uzaktan vurma diye biliyorum, hani sniperda durbün açarsında adamın sadece nick gözükür kırmızı olarak ateş edersin ölür ya o diye biliyorum şahsen ama emin de değilim.WhiteFang demiş ki:kill streak tam olarak ne![]()
PS : Bildiğim bir gerçek varki kill streak çok zor artıyor![]()
![]()
Combo farklı şey streak farklı broToxicated demiş ki:Combo gibi bişey mi yani ?
sadece ayak ucu - sadece diz - sadece kafa - karışık ?hmzsnmz demiş ki:Bu top sektirme gibi birşey