W Warmoon Kayıt 17 Nisan 2008 Mesajlar 1.670 Beğeniler 0 Şehir SA xd 31 Mart 2011 #21 High_Blank demiş ki: Leetnock demiş ki: Yanında wall hack de lazım. Geçenlerde girdim o ne yahu herkes wh olmuş o.o Daha fazla görüntüle... PB akıyo hacım kop gel wh mh yok Daha fazla görüntüle... geldim, daha yeniyim yerden silah almayi bile bilmiyorum, KD : 61% HS : 40% nasıl?
High_Blank demiş ki: Leetnock demiş ki: Yanında wall hack de lazım. Geçenlerde girdim o ne yahu herkes wh olmuş o.o Daha fazla görüntüle... PB akıyo hacım kop gel wh mh yok Daha fazla görüntüle... geldim, daha yeniyim yerden silah almayi bile bilmiyorum, KD : 61% HS : 40% nasıl?
D +Dejavu+ Bilgiliyim Kayıt 6 Mayıs 2008 Mesajlar 1.201 Beğeniler 1 31 Mart 2011 #22 Bulent_Amca demiş ki: High_Blank demiş ki: Leetnock demiş ki: Yanında wall hack de lazım. Geçenlerde girdim o ne yahu herkes wh olmuş o.o Daha fazla görüntüle... PB akıyo hacım kop gel wh mh yok Daha fazla görüntüle... geldim, daha yeniyim yerden silah almayi bile bilmiyorum, KD : 61% HS : 40% nasıl? Daha fazla görüntüle... bende geldiğim gibi onu yaptıydım sonradan düşüyor Kendi takımının silahını alabilirsin "G" yardımıyla.
Bulent_Amca demiş ki: High_Blank demiş ki: Leetnock demiş ki: Yanında wall hack de lazım. Geçenlerde girdim o ne yahu herkes wh olmuş o.o Daha fazla görüntüle... PB akıyo hacım kop gel wh mh yok Daha fazla görüntüle... geldim, daha yeniyim yerden silah almayi bile bilmiyorum, KD : 61% HS : 40% nasıl? Daha fazla görüntüle... bende geldiğim gibi onu yaptıydım sonradan düşüyor Kendi takımının silahını alabilirsin "G" yardımıyla.
W Warmoon Kayıt 17 Nisan 2008 Mesajlar 1.670 Beğeniler 0 Şehir SA xd 31 Mart 2011 #23 Gel bi vs atalim ?