istedgnz kadar tartışın bir warıor bir dagger karşısında snowsuz tek skile bile gelmezsinz adam gbi itemleri var ise ztn dagger soylemeye gerk yok :) kasmada kasarsnz 1-2 lwl altında rahatca belki ama pwp olayına gelince iş orda biter :)
![]() |
İki iyi şey yanyana gelmez hiçbir zamanS4YKLO demiş ki:istedgnz kadar tartışın bir warıor bir dagger karşısında snowsuz tek skile bile gelmezsinz adam gbi itemleri var ise ztn dagger soylemeye gerk yok :) kasmada kasarsnz 1-2 lwl altında rahatca belki ama pwp olayına gelince iş orda biter :)
iyi diyorsunda itemleri denk olan bi wizarddan alman cok çok zor birde life açabilecegi bi unique ise imkansız gibi bişey tmm nuke iyi vuruyor ama okdr da degil :) xbow u da yabana atmamk lazım zerk ve crit ile cok yüksek rakamlar cıkarabilir ve elinden bile alabilr :):)___KaRSLi___ demiş ki:İki iyi şey yanyana gelmez hiçbir zamanS4YKLO demiş ki:istedgnz kadar tartışın bir warıor bir dagger karşısında snowsuz tek skile bile gelmezsinz adam gbi itemleri var ise ztn dagger soylemeye gerk yok :) kasmada kasarsnz 1-2 lwl altında rahatca belki ama pwp olayına gelince iş orda biter :)Dagger PVP'de beni alır, ben unique'de onu alırım
STR charımla PVP'ye giderim, INT charımla unique'ye. Fire-lightning nuker, wizard'la başa çıkar unique'de.
Kardeşim, wizard charları küçümsemiyorum tabii ki. Benim anlatmaya çalıştığım şey; fire-lightning bir nukerin verdiği hasarın, cold-fire veya cold-lightning bir nukerden daha fazla olması. Cold kasan bir nuker daha sağlam olur, bunu elbette kabul ediyorum. Ama bir fire-lightning'in verdiği hasarın yanından bile geçemezS4YKLO demiş ki:iyi diyorsunda itemleri denk olan bi wizarddan alman cok çok zor birde life açabilecegi bi unique ise imkansız gibi bişey tmm nuke iyi vuruyor ama okdr da degil :) xbow u da yabana atmamk lazım zerk ve crit ile cok yüksek rakamlar cıkarabilir ve elinden bile alabilr :):)___KaRSLi___ demiş ki:İki iyi şey yanyana gelmez hiçbir zamanS4YKLO demiş ki:istedgnz kadar tartışın bir warıor bir dagger karşısında snowsuz tek skile bile gelmezsinz adam gbi itemleri var ise ztn dagger soylemeye gerk yok :) kasmada kasarsnz 1-2 lwl altında rahatca belki ama pwp olayına gelince iş orda biter :)Dagger PVP'de beni alır, ben unique'de onu alırım
STR charımla PVP'ye giderim, INT charımla unique'ye. Fire-lightning nuker, wizard'la başa çıkar unique'de.
Size saygı duyuyorum. Ben STR charımda da cold kasmıyorum, INT charımda da. Cold'u ve force'u gereksiz görüyorum.FantastiC demiş ki:Ben hala diyorum Coldsuz int çar olamaz ...
Thorrigor demiş ki:fire olsun da gerisi yalan![]()