Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Rahat ol hacım yahu,kimse inanmadı...Hak ettiğini buldu,çok fazla laga luga yapmıştı buralarda,1 ay önce atacaktım da vip diye dokunmadım affediverdim...Ama son 2-3 gündür yaptıklarıyla sabrı taşırdı...

irfan abi sen kendini boşa üzme extraokk saten kimin neyi yapıp neyi yapmadığını kimin iftira attığını da biliyoruz extrabeer

pfffffff

Aileden
Siteyi silen bu hastalıklıymış zaten bundan beklenir
3 saat otur topic sil vay şerefsiz adi domuzzz

ben dedim irfana bi uğraşmaz kalkacak evine gidicek de PC ye trojen atıcak geçsin o işleri
kapısındaki adama laf anlatamıyorda burdan laf atyorsa kafasına sıkacaksın böyle ruh hastalaının

pfffffff

Aileden
Bu arada aramızdaki arkadaşların iki yüzlülüğü gerçekten ortaya çıktı yani hiç bu kadar da belli olmazdı

daha dün tartışan adam savunurken
peşinde yalakalık yapan adam iki yüzlü diyor

ya hayir psikolojik rahatsizligi olan daha denge nedir duzen nedir h ayat nedir bilmeyen hayatinda onun bunun altinda eziklik yasayan sorunlari daglari asan bir insan kalkmis baskalari ile sorun cikarttmaya calisiyor olayi ciddeye aldigimi sanmayin bu adami kaideye kimsenin almadigini realden taniyip biliyorum hic kimsenin iplemedigini kimsenin umursamadigini cikar amacli arkadaslik kurmaya calistigini ve kurdugu arkadasliklarin hepsi tarafindan dalga gecilip gulundugunu realden taniyorum bu insani realdende taniyorum :) paranoyak olan bu insan artik nasil bulasirim insanlara ulasmaadim nasil kirletirim nasilsa kimse beni kaideye almiyor alanlair nasil gozden dusururum gibi tavirlarla hareket edip asagilamaya calisiyor ama bilmiyorki kimse onun seviyesinde degil kimse onun seviyesine inecek kadar asagilik adi karaktersiz degil

Bu benim bilgisayarina trojen attigina inanan arkadas almanyadada izmirdede her sorununda bana kosan isi dusunce yagcilik yapan isi hallolduktan sonra ise serefsizce hareket eden bir insan ama ben herzaman her konuda yardimci oluyorum genede olurum ki ben kendimi biliyorum ben internet cafe olsun sirketimiz olsun her zaman yuzlerce makne kuruyorum ki undecedt trojen yazmayi biliyorken sen degil senin kralin gelse benim yazdigim trojeleri bulamaz bunuda o kus beynine sok cunku hic bir antivirus programi su ana kadar kamufle ettiigm linuxla derledigim trojeni yakalayamdi senin kici kirik guvendigin virus programlari bunu yakalayamaz herkezi kendin gibi salak saniyorsan bu cok uzucu bir durum :)
dedgim gibi sana uzuluyorum tedavilerini eksiltme ilaclarini SIKLASTIR gerekirse sanatoryuma git tedavi ol topluma kendini kazandirmaya bak

pfffffff

Aileden
o şuanda bizi duyamıyor

derin bi uykuda ve bu uyku sürekli :lolmuch:

ama yanarım adamım diye geçinip millete basitsiniz demesine ..

kimin ne oldugu anlaşıldı xzibite boşuna laf atmışız forumu 3 saat uğraşıp silen kişi bu dhacegirl-slayer

ElazigLee demiş ki:
Siteyi silen bu hastalıklıymış zaten bundan beklenir
3 saat otur topic sil vay şerefsiz adi domuzzz

ben dedim irfana bi uğraşmaz kalkacak evine gidicek de PC ye trojen atıcak geçsin o işleri
kapısındaki adama laf anlatamıyorda burdan laf atyorsa kafasına sıkacaksın böyle ruh hastalaının

ben diyordum bunu yapacak adam akilli olamaz aklinda sorun var kesin bir rahatsizligi var :) oturup uc dort saat ucbin basligi silmisse helal olsun diyorum aciyorum kendisine ve sozum hala gecerli gerekli tedavisi icin herturlu yardimci olurum :)
ama tahmin ediyordum yani ona buna yalaklik yaparak onun bunun sifresini oyun parasi ile alip siteyi silebilecegini cunku aklima basa kimse gelmiyordu hatta mesajda atmistim bak gurol senden daha rahatsizlarida var sen yeterince rahatsiz degilsin diye :)
ama bak bu yapmis bi nevi sozum dogrulanmis uzuldum ya :) cidden cok ama cok uzuldum bole ruh hastalarini topluma kazandirmak lazim kucak acmak sahiplenmek lazim :) oturup dizlerinin dibinde ADAMLIK nasil olur INSANLIK nasil olur ARKADASLIK nasil olur Ogretmek lazim acimak lazim boyle insanlara essek kadar oldugu halde ADAM nasil olur ogretmek lazim dedigm gbi banlamak yada dislamakla cozulmuyor bu olaylar umursamak lazim ah bak serefsiz punsiere kendisini programci bilgisayarci tanitip evinegidip bilgisayarina trojen atti demek lazim :) onun yaninda olmak lazim ben bunu yaporim :)

ElazigLee demiş ki:
o şuanda bizi duyamıyor

derin bi uykuda ve bu uyku sürekli :lolmuch:

ama yanarım adamım diye geçinip millete basitsiniz demesine ..

kimin ne oldugu anlaşıldı xzibite boşuna laf atmışız forumu 3 saat uğraşıp silen kişi bu dhacegirl-slayer
kendi silse dahada psikopat biriymiş demekki...zaten forumun silinmesi drache nin banlanması üzerine oldu...kendi silmemiş makroya bırakmış...ayrıca kendiside bir programcıymıs... Neutral

Bunlar bosta su forumda sunu gordum gercekten adam gibi adamlarsiniz gercekten hepiniz olgun ve bilgili duzeyli insanlarsiniz herkeze tesekkur boyle bir forumda oldugum icin inanin kendimi cok mutlu goruyorum sizinle olmak sizin gibi arkadaslari dostlari olmak sizinle birseyler paylasmak sizinle birlikte yazmak yazismak gercekten guzel bana inanan yada inanmayan tum arkadaslara tesekkur ediyorum burada olmanin kiymetini bilin burada gercekten insnalar yazdiklari ile hareketleri ile olgunlugu anlaisliyor sunu anladim burasi gerceken bir aile ve paylasim olsun beraberlik olsun emek olsun gozlerimi yasartti :)
IYIKI variz iyiki buradayiz :)
Razz bir daha modluk istifa diyen mod olursa evlere kursun servisi yaparim :)

pfffffff

Aileden
ne yazıkki 13 k mesajı 3 4 saat uğraşarak silmiş bu bir itiraf sallama olay değil
zaten xzibit le konuştum hiç öyle bi tip değil ki o kadar vakti de yok cevap veremiyordu herif

Programci mi :)
Realden taniyorum bu insani bir tane bilgisayar sirketleri var kayturuk kiytirik penta yazilim ve bu en ufak bir dil bilmez ne c++ ne delphi ne basic ne framework sadece ayhan denen abinin ozentisidir kendisi ama programi acsan o programa program ona bakar eyse kapatalim konuyu :) bunu yapacak kapasite olmali macro ile bunu yapacak bir zeka seviyesi olmali bu arkadasin oturup pacman yazacak kadar bile bilgisi yok ken inanmaniz ilginc adam programciyim diyor ve kalkmis makinemde trojen buldum diyor :) dedigim gibi bunlar olmak zorundaki bu forumda herkezin ne oldugu nasil oldugu kim oldugu nasil bir karakter oldugu belli olsun
:)
zeka seviyesi uc yasinda bir cocugun ben kalkip polemigine girdigim icin kendimi tokatlamak istiyorum
Dedigim son soz ise ben hayatta bole basit bir sey icin anami katmam bacimi katmam ama sirf sizler icin sizlerin bana olan inannci icin uc kurus etmez acliktan agzi kokan kendini hic bir toplumda yer tutamayan bu insanin ben kalkip makinesine trojen atmam atarsamda onun kurdugu bin virus programi bile tanimaz tanittiramaz bu mevzuyu kapatmanizi rica ediyrum hrerkezin inandigi ile mutlu olmasi lazim kimsenin hayallerini umutlarini inandiklarini yikmayalim varsin arkadas boyle inansin ve varsin ben serefsizce bu hareketi yapmis olayim ben beni biliyorum benim dostlarim beni biliyor :)

pfffffff

Aileden
bilen biliyor hiç gerek yok aslında ilklerde ne diyo bu hastalıklı dedim
ama emeklerimi çalanda o hastalıklıymış o kadar da konuşmuştum onla adam yerine koyup

UMARIM BU YAZIMI BİRİSİ SANA OKUTUR
KÜÇÜCÜK BEYNİNLE EMEKLERİMİZİ SİLDİN SİTEDEN
AMA ALLAH ÇIKARTMIŞ ZATEN O DA SİLİYOR BEYNİNDEN....
NE DİYEYİM ALLAH BELANI VERSİN.

ilaclarla yasayan asosyal olan babasindan bile bir cocuk gibi aksama kadar laf yiyen bir insan ben okuturum bu formu buraya geldiginde yani emin ol ALLAH zati vericegini vermis ALLAH'tan niyazimiz topluma kazandirilmis olmasi :)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
@punsier,

hacım rahat ol sen neler göreceğiz daha dur bakalım hepsine hazırlıklıyız :lolmuch: :mrgreen:

Valla hacim bugun cafeye gelmis bidi bidi yapti iki tane caktim sonra ortagi ayhan abiyi aratti mekan basarim su yaparim bu yaparim ardindan ben aradim ayhani :) dedim delikanlisin ya ben iftara gidiyorum donuste seni aricam :) yuregin varsa gel ba :) basamassan bilmem ne yaparim :) ozur mozur diledi
aslinda utanilacak seyler bole rahatsiz hastalikli insanlara sahip cikmak yerine el kaldirmaktan dolayi kendimden utaniyorum ama hakkettigi icin iyi bi tokatladim

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt