- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray

Dikkat edilecek 2 nokta var 100-104 lvl Firavu'nun Mezarlığı, 105-110 Tapınaktan düşerler.

Son düzenleme:
extraloob demiş ki:COINS NEDİR NEREDEN DÜŞER NE İŞE YARAR![]()
![]()
![]()
Dikkat edilecek 2 nokta var 100-104 lvl Firavu'nun Mezarlığı, 105-110 Tapınaktan düşerler.
![]()
![]()
![]()
bende onu düşünüyordumToxicated demiş ki:Anlamadıgım itemde Price 4,999,000 yazıyor yani 5m 'e de alınıyor mu bu itemler ?
sanırım hem 33 tane silver toplucaksınız hem 5m para vericeksiniz.KissBerry demiş ki:bende onu düşünüyordumToxicated demiş ki:Anlamadıgım itemde Price 4,999,000 yazıyor yani 5m 'e de alınıyor mu bu itemler ?![]()
|GM| Militanz demiş ki:Gerçekten güzel anlatım olmuş
Ellerine Sağlık okan abi![]()
extraloob demiş ki:|GM| Militanz demiş ki:Gerçekten güzel anlatım olmuş
Ellerine Sağlık okan abi![]()
Teşekkürler canımcım işimiz görevimiz bilgilendirmek oyunu çözüp tüm siz oyun severlere güzelce anlatmaktır ^^
BaZinGa demiş ki:dün içeri ikinci girişimizde sırayla her odaya girip buldugumuz tüm uniqueleri kestik. hatırladıgım kadarıyla 5-6 tane kestik. sonuncusunu kestıkten sonra bir adet coin verdi o da ptde bi arkadaşa gitti, eger boyle cok az dusecekse bayagı uzun zaman alır o ıtemlerı toplamak, birde normal yaratıktan dusen ıtemle kombınasyonlu gıyılmeyecek onlar. onu gıymek ısteyen tum setını almalı ki giyebilsin dimi?
Evet 11 Lucky eklenmemişapoli demiş ki:yav ben anlamadım şimdi 109 level silah geldi mi gelmedi mi ? bide lucky powder yok 101 bowa + basamıyorum :(