Kayıt
7 Ekim 2008
Mesajlar
1.102
Beğeniler
0
Big Shots, dört CEO’nun rekabete sırtını dayamış sıradışı dostluklarını, sırlarını ve hayatlarına yön veren kadınları anlatıyor.Büyük başın derdi büyük olur, demişler. Big Shots’ın kahramanları da farklı alanlarda faaliyet gösteren dört büyük şirketin en önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Rekabet dolu iş dünyasında zirveye çıkmış bu dört adamın başarması gereken daha zor bir durum var önlerinde; çıktıkları zirvede kalabilmek. Sadece toplantı odalarında sürse hayat, onlar için her şey daha kolay olacak. Ama gelin görün ki bir de yatak odaları var ve orada zirveye çıkmak toplantı odalarındaki kadar kolay bir iş değil. Her başarılı adam gibi arkalarında birer kadın var. Tabii bu durum her zaman onların lehine işlemiyor.

ERKEKLERİN DÜNYASINDA
Big Shots, bazı yönleriyle Sex and the City’yi, bazı yönleriyle de Desperate Housewives’ı anımsatıyor. Dizinin prodüktörlerinden Charles McDougall aynı zamanda pilot bölümünün yönetmenliğini de üstlenmiş. Onun Desperate Housewives’ın pilot bölümünü, Sex and the City’nin de birçok bölümünü yönettiğini söylersek bu benzerlik çok da şaşırtıcı gelmeyecektir.
Bilgi
Ben beğendim ilk bölümünü :sfff:
 

Beijo

Bilgiliyim
Kayıt
25 Ağustos 2007
Mesajlar
1.663
Beğeniler
0
Şehir
s1cky.
bu dizi yeni mi ? geçen yaz izliyordum ben bunu sanki yanlışmı hatırlıyorum acaba :roll:
 
Kayıt
7 Ekim 2008
Mesajlar
1.102
Beğeniler
0
Dizi çıkış tarihi 2007'dir.Cbce'e'De yeni yayımlanmaya başladı.Eğer Cbce'den izledim diyorsan Kemalist'inde belirttiği gibi o the big bang theory'dir.
 

Beijo

Bilgiliyim
Kayıt
25 Ağustos 2007
Mesajlar
1.663
Beğeniler
0
Şehir
s1cky.
yok Big Bang'ida izliyorum karıştırmam mümkün değil bu diziyi izliyordum e2'deydi sanırım :P
 
Yukarı Alt