reng değiştirelim artık

Pennywise demiş ki:ben hep mor gözükmek istemiştim ama artık mü**ün değil heralde Crying or Very sad ilk başlarda mor dum sağolsun okan beni kırmayıp mor yapmıştı ismimi hatta sitedeki tek mor isimli üye bendimsonra mod oldum mavileştim,şimdide yeşilim
![]()
gothic renkleri severimTWEETY demiş ki:Pennywise demiş ki:ben hep mor gözükmek istemiştim ama artık mü**ün değil heralde Crying or Very sad ilk başlarda mor dum sağolsun okan beni kırmayıp mor yapmıştı ismimi hatta sitedeki tek mor isimli üye bendimsonra mod oldum mavileştim,şimdide yeşilim
![]()
grip falanmı oldun abi![]()
![]()
![]()
Pembe olmaz,ileri de xxx deki çalışmalara göre birisini playboy yapacam belki... Razz_TaZMaNiA_ demiş ki:Chauncey demiş ki:renk kalmadı hepsi var_TaZMaNiA_ demiş ki:ok o zaman istemiyosanız kalkmasında bari bir renk değişikliğine gidilsin...
kahve-yeşil-mavi-turuncu-pembe![]()
şu anda pembemiz yok...Eksikliğini yaşıyoruz...Devlet bize pembe versin
önceden vip olmuştum ondan görebiliyorumHeaveN_GFB demiş ki:allah allah deneme modlar görebiliyor mu burayı Shocked
DNAA demiş ki:önceden vip olmuştum ondan görebiliyorumHeaveN_GFB demiş ki:allah allah deneme modlar görebiliyor mu burayı Shocked