Server
Flora
Takımı
Galatasaray
bittersweet demiş ki:

- Resim Silinmiş.

Clientless özelliği iSrobot'ta

isrobot yeni version linki; http://www.bot369.com/download/SROBotFullEn1.146b.exe

MD5: 78A0EBCFC3E73FCA56370DDE5CC27E25

Kendi sitesinden alıntı ;

We are sorry that until now we still haven’t fixed the DC issue. although we are still working on the problem but it’s hard to have an estimate time.
Please use clientless bot before we get the dc problem fixed.
The clientless bot is very simple to set up, and the features in clientless bot are the same with ingame bot, the steps to run clientless bot:

1. run isrobot(ingame bot) first,
2. do the configurations ,
3. then logout the game
4. run clientless bot

if you have saved the configurations for the previous bot version(non-clientless bot versions)
you only need to copy and paste the configuration file into clientless bot folder
( no need to redo the configurations). even if you got DC,
the clientless bot will auto reconnect and keep botting.(the auto reconnect is set as default.)

isrobot clientless için kullanım kılavuzu ; (Kendi sitesinden alıntı) http://www.bot369.com/sro_help_guien.htm

Yorum ;
Bence bu demek oluyor ki clientless piyasası iSro ile başladı , sbot ile devam edecektir ..

Special thx to Extraloob.Com :kalp:

- Resim Silinmiş.

/ Muhteşem bir anlatım ve sadelik ellerine sağlık canımcım çok teşekkürler :muck:

Son düzenleme:
Server
Assos
Takımı
Besiktas
Böyle de zaten 7-8 char açıyorum. Fazlası şimdilik gerekmiyor ama clientless gelirse de sbot 'a fena olmaz.

iSroBot kullanıcılarına hayırlı olsun.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Salı günü çok güzel olacak Battle Arena'ya girip hemen ss çekmek istiyorum.

sbot admini zaten mevcut ama güvensiz olduğnu belirtmişti forumlara göz atarsanız. o yüzden gelmeyecektir.

bence çok kötü bir haber swler yeniden crowded olmaya baslıcak.
Ps:bilglndrme icın saol

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
sampiyon_fb demiş ki:
clientless nedir biri açıklama yapabilirmi.

istemcisiz demektir, yani sroyu açıyorsun ve kasıyorsun ya botla açıp clientless yaptığında oyun açılıyor clientless yaptığında oyun yok oluyor ama char oyunda aynen devam ediyor.

Toxicated demiş ki:
Böyle de zaten 7-8 char açıyorum. Fazlası şimdilik gerekmiyor ama clientless gelirse de sbot 'a fena olmaz.

kardeş pc donanım sistemini merak ettim okadar car acabilmek için nasıl bir donanımın olması lazım bir açıklarsan sevinirim.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
sampiyon_fb demiş ki:
Toxicated demiş ki:

kardeş pc donanım sistemini merak ettim okadar car acabilmek için nasıl bir donanımın olması lazım bir açıklarsan sevinirim.

buyurun sistem özellikleri 15 char açabilirsiniz 8)

http://www.extraloob.com/v6/hardware.html

teşekkürler extraloob foruma tesekkür butonu eklerseniz iyi olur bence bol bol tesekkür butonuna basarım :)

Yukarı Alt