only4you imzandaki oyuna üye oldum bilgisayar saatini ileri alırsan 10 dk antrenman süresi beklemek zorunda kalmazsın
dicektimki olmuo
tekrar eski halini alıomuş pardon
dicektimki olmuo

FB_FB_FB1907 demiş ki:only4you imzandaki oyuna üye oldum bilgisayar saatini ileri alırsan 10 dk antrenman süresi beklemek zorunda kalmazsın
dicektimki olmuotekrar eski halini alıomuş pardon
hakakten he super olur nicklerin yanina avrupa vea chin charlarin logosundan koyalimHAKAN0 demiş ki:çok güzel ama hiç bişi anlamadım avrupa bana göre deil en iyisi chin avrupaya hayır
extraloob abi Chin grubu avrupa grubu die 2 ye ayırsana üyeleri![]()
eğer 2 mastery gidersen(wizard-cleric çok sp yiyoSinSiGirl demiş ki:güzel rehber ama cleric adam kesemiyo o kötü hem canı az hemde bi inte göre attacgı
Wallla ya süper bişi olur perdePrincess89 demiş ki:hakakten he super olur nicklerin yanina avrupa vea chin charlarin logosundan koyalimHAKAN0 demiş ki:çok güzel ama hiç bişi anlamadım avrupa bana göre deil en iyisi chin avrupaya hayır
extraloob abi Chin grubu avrupa grubu die 2 ye ayırsana üyeleri![]()
gelio canım honor pointRapmasteR demiş ki:XEM demiş ki:bişey soracağım clericler neden kendilerine str ve int veremiyorlar ?????
Cleric lerde lwl atladıında stat point gelmiyomu???
O yoksa muhtemelen lwl atladıında nromal çarlarda stat point haricinde mp hp n artıyo sanırsam cleric lerde dha fazla ama öle artıyo herhalde ???
perde perde büyük konuştu.....extraloob demiş ki:screamadle 7:1 hybrid üstadıdır yarın geliyor tavsiyeleri alırsın ondan kahvekeyfiRonin demiş ki:Bende şu an Cleric kasıyorum Lvl 12 henüz dün açtım. 7 - 1 int hybrid olarak gidiyorum bakalım ileride görücez...