peki ^^morfeux demiş ki:thx seda kullanmaya çalısacağım extraokk
peki ^^morfeux demiş ki:thx seda kullanmaya çalısacağım extraokk
daha kanlı manlı bişi yok muClawless demiş ki:- Resim Silinmiş.
fazla şirin oldu galiba XD kullanmak isteyen olursa alabilir XD
su yaz tatili bir an once gelsin istiyorum (sinifi gecersem ki gecicem o 8 zayifi duzelticem ben ++) o zaman her gun imza avatar yapicam tablet alirsam da cizimlerimi de temize cekip renklendiricem avatar felan yapicam wheee ++++++++++++++++++ilkercindik demiş ki:daha kanlı manlı bişi yok muClawless demiş ki:- Resim Silinmiş.
fazla şirin oldu galiba XD kullanmak isteyen olursa alabilir XD![]()
. çok tatlı olmuş Rolling Eyes
Okul çok sıkıcı yaw. Sabahın köründe kalk git gel. Hayatı dolu dolu yaşamalıyız . Monoton bir hayat srüyoz. Okul okul okul.... Bu arada 8 uğurlu sayım. inşallah kurtarırsın extraokkClawless demiş ki:su yaz tatili bir an once gelsin istiyorum (sinifi gecersem ki gecicem o 8 zayifi duzelticem ben ++) o zaman her gun imza avatar yapicam tablet alirsam da cizimlerimi de temize cekip renklendiricem avatar felan yapicam wheee ++++++++++++++++++ilkercindik demiş ki:daha kanlı manlı bişi yok muClawless demiş ki:- Resim Silinmiş.
fazla şirin oldu galiba XD kullanmak isteyen olursa alabilir XD![]()
. çok tatlı olmuş Rolling Eyes
Clawless demiş ki:yehoo tablet headbang2ft9 headbang2ft9
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
şöle saçma bişiler karalıyım dedim gelir gelmez XD
saol ^^TiTaN_ demiş ki:Clawless demiş ki:yehoo tablet headbang2ft9 headbang2ft9
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
şöle saçma bişiler karalıyım dedim gelir gelmez XD
üçüne de bayıldım bu arada imzaların avatarların hepsi çok tatlı olmuş mucX
I miss photoshop Crying or Very sad
babamam tablet almazsan kafanı ısırıcam dedim olaylar geliştiextraloob demiş ki:güzel iş çıkartmışsın peki tableti nereden buldun de bakayım![]()
tabletin bir kaç fotosunu çekip koysaydın keşke güzel olurdu ürünü incelerdik bizde tabletler hakkında bilgi sahibi olurduk linkte vermeyi unutma ama WinkClawless demiş ki:babamam tablet almazsan kafanı ısırıcam dedim olaylar geliştiextraloob demiş ki:güzel iş çıkartmışsın peki tableti nereden buldun de bakayım![]()
bu arada eski avatarın linki burada different
http://fc01.deviantart.com/fs13/f/2007/ ... y_coif.gif
Ürün inceleme bölümü hmm güzel..extraloob demiş ki:tabletin bir kaç fotosunu çekip koysaydın keşke güzel olurdu ürünü incelerdik bizde tabletler hakkında bilgi sahibi olurduk linkte vermeyi unutma ama WinkClawless demiş ki:babamam tablet almazsan kafanı ısırıcam dedim olaylar geliştiextraloob demiş ki:güzel iş çıkartmışsın peki tableti nereden buldun de bakayım![]()
bu arada eski avatarın linki burada different
http://fc01.deviantart.com/fs13/f/2007/ ... y_coif.gif