Siz dün msnde konuşuyordunuz ya anime karakterleri Zokobanda benim favorim ( hayali amaClawless demiş ki:sokoban ne abi NeutralRonin demiş ki:Heh afferim![]()
Abine saygısızlık yapma bi daha sokobana veririm seni walla karışmam sonra
![]()

Siz dün msnde konuşuyordunuz ya anime karakterleri Zokobanda benim favorim ( hayali amaClawless demiş ki:sokoban ne abi NeutralRonin demiş ki:Heh afferim![]()
![]()
haa anladımRonin demiş ki:Siz dün msnde konuşuyordunuz ya anime karakterleri Zokobanda benim favorim ( hayali amaClawless demiş ki:sokoban ne abi NeutralRonin demiş ki:Heh afferim![]()
![]()
)
Kimin kardeşi bi sor bakimJigsaw demiş ki:Bu hanım kızımız çok başarılı. Tebrikler..![]()
ehem evimde internet kesildi geri gelir mi orası meçhul şimdi seninkini not alıorum ben eve gdince yaparım bi daha kafeye gelirsem ya da internetim açılırsa yollarım sana perdesgorgoz22 demiş ki:@ClawlessÇalışmaların çok güzel olmuş gerçekten hepsi birbirinden güzel...Benim içinde bi imza yaparmısınŞöyle extraloob ve _RoaDRuNNeR_ arka planıda sen zaten süper yapıyorsun...Kimse istek istememiş ama ilk ben istedim yanlış yaptıysam özür dilerim
![]()
banada bi tane yapabilirmisin senin zevkine güveniyorum yaparsan buraya koy bu arada benimki nasıl ben yaptımClawless demiş ki:ehem evimde internet kesildi geri gelir mi orası meçhul şimdi seninkini not alıorum ben eve gdince yaparım bi daha kafeye gelirsem ya da internetim açılırsa yollarım sana perdesgorgoz22 demiş ki:@ClawlessÇalışmaların çok güzel olmuş gerçekten hepsi birbirinden güzel...Benim içinde bi imza yaparmısınŞöyle extraloob ve _RoaDRuNNeR_ arka planıda sen zaten süper yapıyorsun...Kimse istek istememiş ama ilk ben istedim yanlış yaptıysam özür dilerim
![]()
Şimdiden çok teşekkür ederim...Net inin kesilmesine üzüldüm inş gelir en kısa zamanda ...Clawless demiş ki:ehem evimde internet kesildi geri gelir mi orası meçhul şimdi seninkini not alıorum ben eve gdince yaparım bi daha kafeye gelirsem ya da internetim açılırsa yollarım sana perdesgorgoz22 demiş ki:@ClawlessÇalışmaların çok güzel olmuş gerçekten hepsi birbirinden güzel...Benim içinde bi imza yaparmısınŞöyle extraloob ve _RoaDRuNNeR_ arka planıda sen zaten süper yapıyorsun...Kimse istek istememiş ama ilk ben istedim yanlış yaptıysam özür dilerim
![]()
ö.m attım perdesgorgoz22 demiş ki:Şimdiden çok teşekkür ederim...Net inin kesilmesine üzüldüm inş gelir en kısa zamanda ...Clawless demiş ki:ehem evimde internet kesildi geri gelir mi orası meçhul şimdi seninkini not alıorum ben eve gdince yaparım bi daha kafeye gelirsem ya da internetim açılırsa yollarım sana perdesgorgoz22 demiş ki:@ClawlessÇalışmaların çok güzel olmuş gerçekten hepsi birbirinden güzel...Benim içinde bi imza yaparmısınŞöyle extraloob ve _RoaDRuNNeR_ arka planıda sen zaten süper yapıyorsun...Kimse istek istememiş ama ilk ben istedim yanlış yaptıysam özür dilerim
![]()
Evet ya harbi çok cix olmuş çok şeker olmuş uff Razzextraloob demiş ki:-Resim Silinmiş.
gene en güzelini kendine saklamışsın tam bir korku filmi gibi olmuş ellerine sağlık extrabeer
ben daha güzelini yaparım CoolElazigLee demiş ki:Calismalarin herbiri 10 numara Idea