ciddiye alip almamak onlarin bileceği iş.sana yorum yapmak düşmezhamster544 demiş ki:Sizde bunu ciddiye alıp 4 sayfa tartıştınız![]()
![]()

ciddiye alip almamak onlarin bileceği iş.sana yorum yapmak düşmezhamster544 demiş ki:Sizde bunu ciddiye alıp 4 sayfa tartıştınız![]()
![]()
Bu yoruma koptum ahahaGhost Spy demiş ki:Sanane adamın inancından.Abi salak salak yorumlar yapıp deli etmeyin adamı.Eleştirmek sanamı düştü arkadaşım.Bu ne ya sende müslümanım diye gez milletin her dediğine inan oldumu böylefuem1907 demiş ki:bırsey sorcam sen muslumanmısın yoksa allaha ınanmıyormusun kı cınlerle dalga gecıyorsun oldie Carpılırsan gorursunykp1234 demiş ki:iyide 120 tane cini kaç saatte cıkarmış
para sayma makınasının para saydıgı gıbı imamda cin saymıs![]()
kuran-i kerimde cınlerın varlıgından bahsedılmıs dalga gecmeee oldie oldie oldie
Ayıp ya ayıp ne diyim.Bende topic açsam geçen eve arkadaş geldi içine 9 cin kaçtı 2 kişide biz vardık çıkardık çift kale maç yaptık desek inancakmısın :?! Töbe töbe. :evil:
Ben inanıyorum.Trezeguet demiş ki:Ciddi ciddi inanan varmı?![]()
say ulan ahahaha :dGuathema demiş ki:Tamam olabilirde 120tane cin'i teker teker saymışmı
Ps:Geçiniz.com![]()
![]()
Madem yorum yapmak düşmez sen hangi aklınla benden alıntı yapıp kelimelerimi kendi kafanca yorumlayabiliyorsun. İroni mi yapmaya çalışıyorsunMavi Duman demiş ki:ciddiye alip almamak onlarin bileceği iş.sana yorum yapmak düşmezhamster544 demiş ki:Sizde bunu ciddiye alıp 4 sayfa tartıştınız![]()
![]()
![]()
Aynen katılıyorum hep bunu merak etmişimdirMeathead demiş ki:Nedense böyle şeyleri hep dedeler,nineler görüyo...Neden acaba?![]()