Xperyon

Bilgiliyim
Kayıt
27 Temmuz 2011
Mesajlar
2.547
Beğeniler
0
Şehir
TürkTelekomArena
Ne Dzeko, ne Robinho ne de Berbatov...

Galatasaray, transfer döneminde bombaları art arda patlattı ve Hamit Altıntop, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Dany ve Amrabat'ı kadrosuna kattı ama sarı-kırmızılı camia hala "Çilek" transferini merak ediyor. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın "Transfer döneminde bir dünya yıldızı pastanın üzerinde çilek olacak" açıklaması sonrasında ortaya bir çok isim atıldı ama Aysal'ın bir ay önce gözünü diktiği süperstarı SABAH Spor ortaya çıkardı: Bu isim Ne Robben, ne Dzeko, ne Pato ne Berbatov ne de Robinho. G.Saray Başkanı'nın "Çilek" dediği yıldız Chelsea'nin İspanyol golcüsü Fernando Torres'ti.

ÜÇ AY SÜREN RÜYA
Aysal'ın Fernando Torres rüyası 3 ay önce başladı ve İspanyol golcünün maliyetine bakmaksızın ona sarı-kırmızılı formayı giydirmek istedi. Galatasaray'a Torres'i getirerek Şampiyonlar Ligi için marka golcü ihtiyacını karşılayacağını düşünen Ünal Aysal, Umut Bulut ve Burak Yılmaz transfer edilince, Torres rüyasına son verdi.

'EL NİNO' EL YAKIYOR!
Geçmişte Avrupa Gol Kralı Mario Jardel'i kadrosuna katan Galatasaray'da bir yıldır başkanlık yapan Ünal Aysal'ın Torres rüyasının maliyeti 30 milyon Euro'dan aşağı değildi. Chelsea'ye 1.5 yıl önce 50 milyon Euro karşılığında gelen "El Nino", yetiştiği kulüp olan Atletico Madrid'den Liverpool'a da 36 milyon Euro'ya gitmişti. İspanyol golcü geçen sezon Chelsea'de 8 milyon Euro kazandı!

YÖNETİME SÖYLEMEDİ!
Ünal Aysal, Fernando Torres projesini bizzat kendisi ortaya attı ve ilk olarak danışmanı Bülent Tulun ile paylaştı. Torres'in maliyetini ve yıllık kazancını bilmeyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Çilek" dediği İspanyol golcü için Tulun'un araştırma yapmasını istedi. Başkan Aysal, "Transfer edersek, 100 bin formasını satarız" dediği Torres'in ismini yönetimdeki arkadaşlarından bile bir sır gibi sakladı.

Kaynak:Sporbucks​
 

Wax Whine

.NET
Kayıt
9 Eylül 2007
Mesajlar
17.595
Beğeniler
30
Şehir
Bağdat Caddesi / İST.
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
50m€ verilecek sadece bonservisine, yıllık verilecek 8m€ ondan sonra takımda 1m€ alan oyuncular neden bu adama pas atmıyor. Atmaz tabi takım dengesi bozuluyor.
Gelecegini zannetmiyorum formunu yakaladı Drogba da gitti forvette ilk 11de daha fazla sans bulur Chelsea'de.
 
Yukarı Alt