sizce ''chinese'' mi yoksa ''eu'' char mı?

• chinese

Votes: 33 76,7%
  • eu

Votes: 10 23,3%

• Total voters
    43
zzaman herşeyin ilaçı böle cinlileri ezemezler oyunu cok kişi bırakır bıraktıda zaten joymax durumu eşitlicekti eminim blader ölümsüz char olarak bilinir aynı lwde olsanız seni3 vuruşta alıcak haksızlıgın önde gideni Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

mc55filiz demiş ki:
zzaman herşeyin ilaçı böle cinlileri ezemezler oyunu cok kişi bırakır bıraktıda zaten joymax durumu eşitlicekti eminim blader ölümsüz char olarak bilinir aynı lwde olsanız seni3 vuruşta alıcak haksızlıgın önde gideni Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ah keşke benimde ona wurduğum 19k critin resminide koysaydım içim rahatladı o wuruşdan sora :mrgreen:

:lol: 19 cit vurduysan onun 80 lwde kicanı da o kadar zate :lol: muahaha 80 lw armorlarını giyerse zor ama nese

en iyi char üstü full sosun elbise takılarda eline +17 sosun blade +17 sosun sheld fuull str hayali bile güzel ahhhhhhh ahhhhhhhhh

mc55filiz demiş ki:
ewt ama 80 lw wizard 80 lw chinese full str glaveye tek cekiyo yarısıda boşa gidiyo
bu görüşü SRO yöneticileri anladı ve hatalarını farkına vardı en kısa zamanda patch yayınlayarak eu charların bufflarını ve skill güçlerini azalatacaklar Wink

CHINESE RULEZZZ olacak yani :lolmuch:

evet abı yaa boylee seymı olurr ozaman bız nukerızz

ben 69 um 60adam bana tek cektıkten sonraaa ....... ben bole oyunu olurmu oyle sey yaaa

bencede esıtlenecektır.. sacmalıga bakın ulaaa bıdefaaa asyalı adamlar oyun yapıyo sonra avrupalıları ustun gosterıyoo valla tam dallama bunlar..:S

Bence Chinese çar eurapon çarlarda 15 saniyede 1 kere pot basabililyosun bir eurpoen çar açtım şu an 1 kere giant kesemedim sözüm sadece intlere değil lwl ında monster olunca full str giant hiç eurpoen çar dinlemiyo onun için kesinlikle Chinese bizim çarlar kral ya

Ha bide oyun sadece pvp amaçlı deildir arkadaşlar sora diyosunuzki

80 lwl eurpoen çarla 80 lwl chinese kapıştığında eurpoen tek atar diyosunuz bunu bilin kimse eurpoen la 80 lwl oynamaz neden diceksiniz 15 sn pot bsma kuralı 1 den 80 e full gold ticketla bile kassanız paso yatarsınız insanın canı sıkılır hele ya o laglarda kesin yatıyorsun...

RapmasteR demiş ki:
Bence Chinese çar eurapon çarlarda 15 saniyede 1 kere pot basabililyosun bir eurpoen çar açtım şu an 1 kere giant kesemedim sözüm sadece intlere değil lwl ında monster olunca full str giant hiç eurpoen çar dinlemiyo onun için kesinlikle Chinese bizim çarlar kral ya

Ha bide oyun sadece pvp amaçlı deildir arkadaşlar sora diyosunuzki

80 lwl eurpoen çarla 80 lwl chinese kapıştığında eurpoen tek atar diyosunuz bunu bilin kimse eurpoen la 80 lwl oynamaz neden diceksiniz 15 sn pot bsma kuralı 1 den 80 e full gold ticketla bile kassanız paso yatarsınız insanın canı sıkılır hele ya o laglarda kesin yatıyorsun...

Anca üzerin sun olması lazım zten şu anda eurpoen çarların sun altyapısı yok

eagle1016 demiş ki:
evet abı yaa boylee seymı olurr ozaman bız nukerızz

ben 69 um 60adam bana tek cektıkten sonraaa ....... ben bole oyunu olurmu oyle sey yaaa

bencede esıtlenecektır.. sacmalıga bakın ulaaa bıdefaaa asyalı adamlar oyun yapıyo sonra avrupalıları ustun gosterıyoo valla tam dallama bunlar..:S
ne 60 69 zu 31 lw wizardla 43 lw str ye tek cektim kim bilir kaç lw nukere ek cekerim ama elimdeki som :lol:

Yukarı Alt