Lemonade demiş ki:Türkçe altyazı çıktımı haberi olan?
Lemonade demiş ki:Türkçe altyazı çıktımı haberi olan?
Valla ben bi sitede gordum direkt izlenmiyordu indirtti 800mb şeyi, ingilizce versiyonda ingilizce altyazi cikti iyi sovdumMaddy demiş ki:Lemonade demiş ki:Türkçe altyazı çıktımı haberi olan?
Maddy demiş ki:Peki bu alt yazıyı nasıl kullanıyoruz, bu şekilde film hiç izlemedim hep internet üzerinden izlerdim ondan bilmiyorum.
verdiğiniz torrentteki filmi indirdim altyazıyıda indirdim birleştirdiğimde altyazının boyutu bütün ekranı kaplıyor küçültmenin yolu var mı?Kemalist demiş ki:
Vlc kullan , araçlar , seçenekler , altyazı ve eüg yerinden yazı boyutunu ayarlayabilirsin.Senius demiş ki:verdiğiniz torrentteki filmi indirdim altyazıyıda indirdim birleştirdiğimde altyazının boyutu bütün ekranı kaplıyor küçültmenin yolu var mı?Kemalist demiş ki:
tamam keşfettim küçültme yerini teşekkür ederim :)Kemalist demiş ki:Vlc kullan , araçlar , seçenekler , altyazı ve eüg yerinden yazı boyutunu ayarlayabilirsin.Senius demiş ki:verdiğiniz torrentteki filmi indirdim altyazıyıda indirdim birleştirdiğimde altyazının boyutu bütün ekranı kaplıyor küçültmenin yolu var mı?Kemalist demiş ki: