Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
ECSRO serverında bi aralar merak saldım üyelik alıyım dedim üyelik alımı kapalıydı.Bi yabancı forumda test üyelikleriyle oyuna girdik üyelik aramaya başladım.HoLLaNDaLi diye bi adam ben veririm dedi.Charınada hayatta girmem giren en adi ... dedi.Tamam dedim charı 56 level e kadar kastık ertesi gün bi girdim charda ne item ne para bankadaki itemleride almış dandik olanları bırakmış it herif.

Sonuç bütün emek gitti bi emailsiz acc yüzünden :( Emaili olan bir acc arıyorum verebilcek varsa :( ECSRO da fembria deil :( oyunda arıyorum adamlar sürekli yok 50m yok 100m diyip duruyolar hacklendik diyoz küfür ediyolar :S

Ya aynı şey benim de başıma geldi daha dorusu çok yakın bi arkadaşımın biz bi adamdan aldık acc yi adam bize E-Mail unuttum dedi biz charı aldık 55 level yaptık çat die şifre deişti.Kötü bi durum açıkcası yaşayan daha ii anlıor ne dielim Geçmiş Olsun

MySRO dan alınan üyeliklerin Maili olmayan üyeliklerden farkı yok kardeş onlar kayıt altındadır kastıktan sonra elinde patlama şansı yüksek :)

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt