Char yattıktan sonra şehre dönünce oyundan çıkıyor :think: nasıl düzeltirim bunu pray:
H HnTRue Kayıt 4 Eylül 2008 Mesajlar 1.885 Beğeniler 0 Şehir Cehennet 11 Nisan 2010 #1 Char yattıktan sonra şehre dönünce oyundan çıkıyor nasıl düzeltirim bunu
U *Underground Kayıt 21 Şubat 2010 Mesajlar 1.514 Beğeniler 0 Şehir AMASYA 11 Nisan 2010 #2 Auto Training bölümünde "Disconect when back town" var o işratliyse kaldır. Türkçeyse : Otomatik Eğitim bölümünde "Şehre dönünce DC ol." İşaretliyse kaldır
Auto Training bölümünde "Disconect when back town" var o işratliyse kaldır. Türkçeyse : Otomatik Eğitim bölümünde "Şehre dönünce DC ol." İşaretliyse kaldır
Q Quattro Kayıt 25 Mayıs 2007 Mesajlar 6.931 Beğeniler 0 Şehir UnderGround 11 Nisan 2010 #3 Bot ayarlarından resim koyarsan pot skillerin olduğu sayfadan yardımcı oluruz.
H HnTRue Kayıt 4 Eylül 2008 Mesajlar 1.885 Beğeniler 0 Şehir Cehennet 11 Nisan 2010 #4 |GM| Militanz demiş ki: Auto Training bölümünde "Disconect when back town" var o işratliyse kaldır. Türkçeyse : Otomatik Eğitim bölümünde "Şehre dönünce DC ol." İşaretliyse kaldır Daha fazla görüntüle... Çok teşekkür ederim ama Otomatik eğitimde değilde Korumadaymış
|GM| Militanz demiş ki: Auto Training bölümünde "Disconect when back town" var o işratliyse kaldır. Türkçeyse : Otomatik Eğitim bölümünde "Şehre dönünce DC ol." İşaretliyse kaldır Daha fazla görüntüle... Çok teşekkür ederim ama Otomatik eğitimde değilde Korumadaymış
H HnTRue Kayıt 4 Eylül 2008 Mesajlar 1.885 Beğeniler 0 Şehir Cehennet 11 Nisan 2010 #5 Melik demiş ki: Bot ayarlarından resim koyarsan pot skillerin olduğu sayfadan yardımcı oluruz. Daha fazla görüntüle... Sizede teşekkür ederim oldu
Melik demiş ki: Bot ayarlarından resim koyarsan pot skillerin olduğu sayfadan yardımcı oluruz. Daha fazla görüntüle... Sizede teşekkür ederim oldu
Ş şiyar Kayıt 19 Aralık 2007 Mesajlar 0 Beğeniler 0 26 Nisan 2010 #6 arkadaşım 80 ve üzeri soyuk satılık wizzz aranıyorrr server farketmezzzzzzzz