Kayıt
10 Mayıs 2007
Mesajlar
1.003
Beğeniler
0
Şehir
Yzgt..!!
-Resim Silinmiş.
Tanıtım:
Hiçbir program sizin mevcut internet hızınızı arttıramaz, ama ayarlarınızı en iyi duruma getirerek mevcut hızınızı tam kapasite ile kullanmanızı sağlar. cFos Speed programının asıl mantığı, "İndirme" (Download) ve "Gönderme" (Upload) sırasındaki dosya akışını düzenliyor (Bir internet sitesine girerken de, dosya indirirken de indirme ve gönderme yaparsınız). Çünkü siz her download yaptığınızda bu dosya paketler halinde gelir ve her paketin ulaştığı alınan yere bildirilir. Yani her indirme işleminde aslında bir gönderme işlemi mevcut. Ve bu göndermeler indirme sırasında bir şişkinlik yaratır ve indirme hızınızı düşürür. cFos Speed bu dosya aktarımını düzenleyerek mevcut hızınızı en iyi şekilde kullanmanızı sağlıyor. Programın başarısı farketmek için uzman bir kullanıcı olmak gerekmiyor. İnternet hızınızı en iyi hale getirmek istiyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir program.

Standart cFos programının yanında ISDN, DSL/PPPoE ve ATM Dial-in desteği vardır.

cFosSpeed Trafik düzenleme ilk kurulduğu günlerde kalibrasyon ve düzenleme safhasındadır. Ping süresini minimum tutup aynı zamanda en verimli indirme ve gönderme hızınızın saptanması için haliyle bağlantınızın tam hızı ve performansı belirlenmesi gerektiğinden bu, gerekli bir aşamadır.

Bağlantınızı ne kadar kullandığınıza bağlı olarak, bu safha bir kaç gün sürebilir. Yine de isterseniz bu süreci kendinize yaklaşık 10MB boyutunda e-postalar göndererek haliyle tam bir upload bant genişliği kullanarak azaltabilirsiniz.

Gönderim hızı bağlantının maksimum özelliklerine bağlı olarak düzenli bir şekilde sıralanırken, ping süreleri sürekli düşük kalmalıdır. Arzu ederseniz durum penceresindeki mevcut ping sürenizi nümerik ya da grafiksel olarak görüntüleyebilirsiniz.


cFos Traffic Shaping reduces delays during data transfer and allows you to surf the Internet up to three times faster. Finally, you can use the full bandwidth of your DSL connection!

During TCP/IP transfer, a certain amount of data needs to be confirmed upon reception before more can be sent. Stalling data confirmation results in delays and transfer-rate slowdowns, thus forcing the sender to wait. Especially for ADSL, it is possible to slow a download to a crawl by choking the upstream channel (which has the smaller bandwidth anyway) with an upload. This is because in such a scenario there is not enough upstream bandwidth left for data confirmation. The standard solution so far has been to try and compensate for this by increasing TCP window size, thereby allowing more data to be sent without immediate confirmation. The main problem here is that this also leads to high ping times (latency) and significant delays during Webpage rendering. Latency of up to 2 seconds is not uncommon for TCP windows with a size of 64k. In short, huge window sizes just won?t let you achieve full download speed. By contrast, cFos Traffic Shaping prioritizes data traffic in such a fashion that important packets zip past regular packets. This way, receipts always arrive in time, and uploads won't ever choke your broadband connection again! cFos Traffic-Shaping technology recognizes a number of important packet types and prioritizes them not only to keep Internet traffic running smoothly but also to ensure particularly low ping times. This not only accelerates surfing and download speeds significantly, but it is also a decisive advantage for online gaming.

HomePage - http://www.cfos.de

Size: 1.87 MB


Download Full Tr



Lisans İşlemi: Cfosspeed'i kurun. Kurulum bitince klasör içindeki ''key'' dosyasına tıklayarak kurulumu başlatın, kurulum esnasında sizden bir şifre isteyecek, yine ''cfosspeed serial'' isimli txt dosyasında yazan key' i girin ve kurulumu tamamlayın. Güle güle full ve türkçe kullanın.
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt