Spare_

Bilgiliyim
Kayıt
24 Kasım 2008
Mesajlar
2.764
Beğeniler
1
Şehir
^^ T.C / İST ^^
Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın Fenerbahçe Maçının Hakem Atamasına Dair Aldıkları Duyumu Bir İyi Niyet Göstergesi Olarak Önce Futbol Federasyonuna Bildirdiklerini Belirtti.



Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, Ankaragücü-Fenerbahçe maçının hakeminin isminin resmi olarak açıklanmasından çok önce telaffuz edildiğini ve aldıkları duyumu bir iyi niyet göstergesi olarak önce Futbol Federasyonu'na ilettiğini belirterek, ''İyi niyetli olmasam önce notere giderek zabıt tutturur, Halis Özkahya'nın isminin açıklanmasından sonra da bunu noter kanalıyla duyururdum ama ben ortalık karışmasın diye böyle bir yolu seçmiştim'' dedi.

Cemal Aydın, dün gece Kanaltürk'te canlı olarak yayınlanan Telegol programına telefon bağlantısıyla katılarak Ankaragücü-Fenerbahçe maçının hakem atamasıyla ilgili konulara açıklık getirdi.

Ankaragücü-Fenerbahçe maçının hakeminin Halis Özkahya olacağını daha önceden öğrendiklerini yineleyen Aydın, şöyle konuştu:

''TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan ile 3 kere konuştuk. Ben kötü niyetli birisi olsam Lütfi Arıboğan'ı aramazdım, ilk olarak notere başvurarak zabıt tuttururdum, hakemler açıklandıktan sonra da bunu noter kanalıyla duyururdum ve ortalık karışırdı. Hukuk mezunu birisiyim ve iyi niyetli birisi olarak ortalık karışmasın diye, bu olay sessiz sedasız bir şekilde düzeltilsin diye bu yolu seçtim ama yanlış yapmışım özür dilerim. Öğrenmenin de yaşı varmış, bunu da 60 yaşında öğrendim.''

Disiplin Kurulu'na 2. kez verilişini ise faks yoluyla bildirdiklerini belirten Aydın, ''Bunca yıllık hukukçuyum ikinci kez sevk edilmeyi ilk defa duyuyorum'' diye konuştu.
 
Yukarı Alt