Kayıt
14 Mayıs 2007
Mesajlar
24.644
Beğeniler
3
Şehir
İstanbul
Çarpışma zamanı
Euro 2008'in rövanşında Avrupa'nın iki devi Almanya ile İspanya kapışacak. Bir tarafta Löw komutasındaki Panzerler diğer tarafta ise Bosque önderliğindeki Boğalar final için sahada...



Kupanın son finalistinin belirleneceği mücadelede Avrupa Kıtası’nın iki futbol devi Almanya ile İspanya, kozlarını paylaşacak. Bir tarafta teknik direktör Joachim Löw komutasındaki Panzerler, diğer tarafta ise Vicente del Bosque önderliğindeki Boğalar, futbolseverlere unutulmayacak bir futbol şöleni sunacak. En son 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finalinde karşılaşan iki ülkenin maçından galip ayrılan ve kupaya uzanan İspanya olmuştu. Ancak kupada önce İngiltere ardından da Arjantin’e 4 çeken Almanlar, bu kez işi sıkı tutuyor. Panzerler’de kart cezalısı Müller’in yerine orta alanda Kroos’un oynaması bekleniyor. Forvette ise Klose’nin arkasında Mesut görev yapacak.

Torres yine onbirde

Dünya Kupası tarihinde 1950’den sonra ilk kez yarı finalde mücadele edecek İspanyollar’ın sahaya 4-4-2 düzeninde çıkacağı, David Villa’nın yanında turnuvanın eleştirilen ismi Fernando Torres’in yine forma giyeceği bildirildi. Fabregas’ın son idmanda sakatlanmasının ardından Torres’e şans verilmemesi halinde Silva’nın onun yerini alacağı öğrenildi. İspanyollar’ın, “Tarihimizin en önemli maçı” dediği dev kapışma, saat 21.30’da başlayacak ve TRT 1’den yayınlanacak.

ALMANYA
Neuer
Lahm
Friedrich
Mertesacker
J.Boateng
Khedira
Schweinsteiger
Mesut
Kroos
Podolski
Klose
T.D.: Joachim Löw

İSPANYA
Casillas
Ramos
Pique
Puyol
Capdevila
Busquets
Xavi
Alonso
İniesta
Torres
Villa
T.D.: Vicente del Bosque

Hakem: Viktor Kassai (Macaristan)
Stat: Moses Mabhida
Şehir: Durban
Saat: 21.30
Yayın: TRT 1​
 
Yukarı Alt