lemonade Kayıt 3 Ocak 2009 Mesajlar 12.052 Beğeniler 316 Şehir Белгород 20 Temmuz 2012 #21 Rookie demiş ki: Geçen gittiğim kampta bütün gavurlar bunu dinliyordu, bağımlılık yaptı Daha fazla görüntüle... Şimdi tekrar dinledim benimde hoşuma gitti yalnız adamda ki tipe bak Bana verse numarasını çoktan aramıştım
Rookie demiş ki: Geçen gittiğim kampta bütün gavurlar bunu dinliyordu, bağımlılık yaptı Daha fazla görüntüle... Şimdi tekrar dinledim benimde hoşuma gitti yalnız adamda ki tipe bak Bana verse numarasını çoktan aramıştım
R RoqA Kayıt 17 Mart 2009 Mesajlar 5.769 Beğeniler 0 Şehir LoL 20 Temmuz 2012 #22 Lemonade demiş ki: Rookie demiş ki: Geçen gittiğim kampta bütün gavurlar bunu dinliyordu, bağımlılık yaptı Daha fazla görüntüle... Şimdi tekrar dinledim benimde hoşuma gitti yalnız adamda ki tipe bak Bana verse numarasını çoktan aramıştım Daha fazla görüntüle... fdasgfsgadsgfdhspşkpşögahlfdsgf
Lemonade demiş ki: Rookie demiş ki: Geçen gittiğim kampta bütün gavurlar bunu dinliyordu, bağımlılık yaptı Daha fazla görüntüle... Şimdi tekrar dinledim benimde hoşuma gitti yalnız adamda ki tipe bak Bana verse numarasını çoktan aramıştım Daha fazla görüntüle... fdasgfsgadsgfdhspşkpşögahlfdsgf