Arkadaşlar 101lv çarım block yedi. block sebebide chargeBack yazıyor. Geri alma imkanım varmı ?
- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
Kesinlikle CCF yapılmadı. Oyunu bir süreliğine bırakmıştım. Bugun girmek istediğim bununla karşılaştım. ne kadar vermem gerekirse veririm. Yeterki char açılsın.brk60 demiş ki:CCF den banlanmışın geri alma şansın %0
Silkleri aldığın yer neresi ? Kimse sana çalıntı silk satmış. Öyle bi arkadaşım var giriyor sitelere db'ye sızıyor bütün silkleri çalıyor sonrada yarı fiyatına millete satıyor. Sende mail at kesinlikle CCF yapmadım CCF yapsam e-pin olarak yüklenmez silkler kontrol edebilirsiniz felan de.JetHomme demiş ki:Kesinlikle CCF yapılmadı. Oyunu bir süreliğine bırakmıştım. Bugun girmek istediğim bununla karşılaştım. ne kadar vermem gerekirse veririm. Yeterki char açılsın.brk60 demiş ki:CCF den banlanmışın geri alma şansın %0
CFF ve chargeback nedir ? bilmiyorum da merakımı mazur görünDeadlyHunt demiş ki:Dediklerimi sırasıyla uygula ;
İlk önce gir yeni bi üyelik al
Daha sonra oyunu aç gir servera create'den bi çar oluştur
Sonra git moblarda kasılmaya başla kolay gelsin![]()
Şaka maka chargeback geri alamassın malesef
CCF sahte linklerle paypaldan silk alımı oluyor.The Black demiş ki:CFF ve chargeback nedir ? bilmiyorum da merakımı mazur görünDeadlyHunt demiş ki:Dediklerimi sırasıyla uygula ;
İlk önce gir yeni bi üyelik al
Daha sonra oyunu aç gir servera create'den bi çar oluştur
Sonra git moblarda kasılmaya başla kolay gelsin![]()
Şaka maka chargeback geri alamassın malesef
kendi paypalımdan almadım. Aldığım paypal sahibinede ulaşamıyorum. Başka paypal üzerinden yapamazmıyım ?TuRKs41 demiş ki:Silkleri kendin paypaldan aldıysan extra chargeback ile çarı geri alabiliyorduk sanırsam![]()
attım hacım. Cevap bekliyorum.Josephine demiş ki:İşin zor gibi bro ; Joymax'a mail atmayı dene.
For4Ever Sexerimpower demiş ki:ya nie bu sitenin modları sapıkmıdır nedr ** sex sitesimi bu
gerçekten arkadaşlar profil resimleri ve imza resimleri rütbe arttıkça karılarda soyunmaya başlıyor bu siteye genci yaşlısı bayanı fln herkes giriyor bir düzene sokulsa güzel olurerimpower demiş ki:ya nie bu sitenin modları sapıkmıdır nedr ** sex sitesimi bu
ayıp denen birşey varNarsist demiş ki:For4Ever Sex![]()
Koptum yaaaa.Decoy demiş ki:gerçekten arkadaşlar profil resimleri ve imza resimleri rütbe arttıkça karılarda soyunmaya başlıyor bu siteye genci yaşlısı bayanı fln herkes giriyor bir düzene sokulsa memnun olurumerimpower demiş ki:ya nie bu sitenin modları sapıkmıdır nedr ** sex sitesimi bu![]()
yani arkadaş doğru diyor bıyıklı amcalar koymalıyızLegendMaster demiş ki:Koptum yaaaa.Decoy demiş ki:gerçekten arkadaşlar profil resimleri ve imza resimleri rütbe arttıkça karılarda soyunmaya başlıyor bu siteye genci yaşlısı bayanı fln herkes giriyor bir düzene sokulsa memnun olurumerimpower demiş ki:ya nie bu sitenin modları sapıkmıdır nedr ** sex sitesimi bu![]()
![]()
![]()