fazla ss cekmedım bır kac tane var gusel olanları koydum ıste
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
geçmiiş olsn ben bu chardan sonra bı 80 daha yapıp sattımtheilker demiş ki:benim güzelim çarımda eski tbot crack yüzünden gitti :S
ne güzel simdi 80 lv çarla pvp yapıo olcektim :S
trojan içeren dosya indirmişsi işte... geçmiş olsun.KALT0 demiş ki:ben bole oyuna gelmem ıste dıreckt hack ledıler sifre gızlı yanıt bulmuslar nasıl yaptılar anlamadım + msn adresımı de degıstırdıler hıç bulamadım.... HEe soyle olsaydı sıfremı bulup msn adresmı degıstırmese ben yıne sıfreyı degıstırr kendıme alırdım ama degistirmis iste Crying or Very sad Crying or Very sad
O Lv'de KArakter Gidipde Üzülmemek Eldemi !KALT0 demiş ki:hepınız cok saolun... sanırım arkdaşımızın dedıgı gıbı trojen lı bır bot ındırdım.. buyuk ıhtımal budur ama cok uzuldum yaa
Kaspersky Anti Virüs Programını kullanmanı tavsiye ederim ExclamationKALT0 demiş ki:bundan sonra her ındırdıgım seyı vırustotal den gecırcem
yoksa bole olmuyo walla
nod32,spybot-serach&destroy,ad-aware 2007 en iyileri WinkStarkDrache demiş ki:Kaspersky Anti Virüs Programını kullanmanı tavsiye ederim ExclamationKALT0 demiş ki:bundan sonra her ındırdıgım seyı vırustotal den gecırcem
yoksa bole olmuyo walla
Paralı Aldıgım Sm'de biLe Trojan Bulan bir program Okadar İyi Bir Program Yani :mrgreen: