- Kayıt
- 24 Temmuz 2007
- Mesajlar
- 519
- Beğeniler
- 0
evet arkadaşlar burda dilediğinizce sohbet edebilirsiniz. yalnız post kasmaya yönelik girişimlerde bulunmayın!
ee kim var bakalım bu saatte sitede? Razz
ee kim var bakalım bu saatte sitede? Razz
![]() |
aman sen de bir şeyi beğenmiyorsun be._ErKo_ demiş ki:bayagi SIKICI
Bot kasiyo ben bakiyom
e uykumda yok
nette dolas dolas oda bos
eed hep öyle olur zaten.crazy_bay demiş ki:esek sansı var bota bakıyom ama oyundan atmadı daha kafayı yıcem normal yataga gırıp bota bıraksam 10 dakıka ıcınde atar oyundan![]()
![]()
![]()
turbo mu RazzMorwena demiş ki:bende warım ama şu bot bide lanet skill yapsa daha güsel olcak ama olsun o da kafi![]()
Aslında Turbo Skill yapıyor ama ConfusedChauncey demiş ki:turbo mu RazzMorwena demiş ki:bende warım ama şu bot bide lanet skill yapsa daha güsel olcak ama olsun o da kafi![]()
ee başka da bot yok.blackeaglee8 demiş ki:Aslında Turbo Skill yapıyor ama ConfusedChauncey demiş ki:turbo mu RazzMorwena demiş ki:bende warım ama şu bot bide lanet skill yapsa daha güsel olcak ama olsun o da kafi![]()
![]()