Poker Face

Bilgiliyim
Kayıt
13 Mayıs 2007
Mesajlar
1.269
Beğeniler
0
Burda warriorun hangi lwl da ne takacağı yazıyordur.

1-60 level aralığı.

Bu aralıkta 1 level - Titanium aralığındaki zırhları giyeceksiniz. Aynı zamanda Shadowsteel Adept setleriniz olsun. Bu setler skill kasmanıza yarayacak. Takı olarak RoL +1 ve Amulet Of Guard +4 iş görür. Pelerininiz +3 - +4 olsun ve hem Fighter hem de Guardian olsunlar. Zırhlarınız ve kılıçlarınız +2 - +5 olsun. Çok pahalı olmasın diye böyle söylüyorum. Bu levellarda Crit.Amp Wa ve Standart Wa farkı yoktur.

60-80 level aralığı.

Crit.Amp. ve Standart Warrior arasındaki farklar başlıyor. Crit.Amp. lar para kazanmalarına yarayacak görevleri hızlı bir şekilde bitirmeli ve skill-level-para üçlüsünü olabildiğince hızlı geliştirmelidir. Bu da item arayışını zorlaştırır. Bu aralıkta Titanium - Osmium aralığındaki zırhlar giyilebilir. Shadowtitanium +3 - +5 bir kılıç hiç de fena olmayacaktır. Takı olarak geliştirmek istediğiniz özelliği geliştiren bir amulet alın ve RoL +1 ler ile devam edin.

80-99 level aralığı.

Crit.Amp. ve Standart Warrior arasındaki farklar bariz bir şekilde ortaya çıkıyor. Crit.Amp. lar amp ve crit setlerini yavaş yavaş almaya başlıyorlar. Standart Warriorlar Osmium +3 - +6 setlere gereksinirler. Shadowtitanium kılıcınız iyi ise bu aralıkta da sizi idare edecektir. Crit.Amp. Warriorların setleride +3 - +6 aralığında olmalıdır. Amp %7, crit de %10 olsun bu levellarda. Takılara aynen devam.

100-130 level aralığı.

Artık Crit.Amp. ve Standart Warriorlar birbirinden neredeyse ayrılmıştır. Crit.Amp. lar kendilerine iki set dizmek zorundadırlar: Kasılma seti ve PvP-PK seti. 2. set amp veya crit setleri, 1. setleri ise mob kesmek için defansı yüksek olan bir set olacaktır. Standart Warriorlar +6 Shineguard set, Crit.Amp. warriorlar crit için osmium, amp için titanium-shadowtitanium set iyi olacaktır. Son levellere doğru her iki sınıf da para biriktirmeye başlamak zorundadır...Takılar tamamen dizilmeli ve pelerin +6 - +7 olmalıdır.

130-150 level aralığı.

Standart Warriorlar artık Mithril veya SigMetal set giymeliler. Crit.Amp. lar ise Osmium-Shineguard amp-crit set giymeliler. Pelerin +7 olmalı. Takılar RoL +2 ye geçiş yapmalı artık. AoP alınmalıdır. BoF +3/4 e ihtiyacınız olacaktır. Artık iyice para kasmalısınız. İyi item düşen yerlerden item düşürüp satarak para kasmaya çalışın. Oyun henüz bitmedi...

150-170 level aralığı.


Standart Warriorlar artık +6 - +7 Mithril veya SigMetal set giymeliler. Crit. Amp. ların ise en azından +6 - +7 bir full Shineguard-Osmium amp/crit setleri olmalıdır. 160 leveldan sonra Mithril amp girişimlerine başlayın. 160 levelda iyi itemleriniz varsa yenemeyeceğiniz kişi kalmamıştır artık. Bol bol savaşlara girmeyi ihmal etmeyin. 170 levelda artık Mithril amplarınız hazır olmalı. Standart Warriorlar da Crit.Amp. a dönüşmelidir artık. Oyun bitti... Artık isterseniz charı satın, isterseniz charınızla savaşlara girin ve oyunun tadını çıkarın. Veya o charın alz siyle yeni bir char da açabilirsiniz...
 
Yukarı Alt