N nazım Kayıt 24 Mayıs 2007 Mesajlar 12 Beğeniler 0 7 Eylül 2007 #1 arkadaşlar oyuna bottan giriyorum id pw image kodunu yazıyorum confirm yapıyorum sonra C9 hatası hep böyle oluyo lütfen bi yardımm edin
arkadaşlar oyuna bottan giriyorum id pw image kodunu yazıyorum confirm yapıyorum sonra C9 hatası hep böyle oluyo lütfen bi yardımm edin
furious Kayıt 26 Temmuz 2007 Mesajlar 1.618 Beğeniler 0 Şehir Warszawa 8 Eylül 2007 #2 sebebi bilgisayarında internet hızınız düşmesi bağlantı zayıf kaldığında c9 hatası veriyo eğer çok sık oluyo sa modem e reset at geçer
sebebi bilgisayarında internet hızınız düşmesi bağlantı zayıf kaldığında c9 hatası veriyo eğer çok sık oluyo sa modem e reset at geçer
N nazım Kayıt 24 Mayıs 2007 Mesajlar 12 Beğeniler 0 8 Eylül 2007 #3 yatpım ama yine aynı pcyi formatlasam geçermi çünkü farkındayım int ve pc yavaşladı
M muratko193 Öğretiyorum Kayıt 10 Mayıs 2007 Mesajlar 687 Beğeniler 0 Şehir Secret ;) 8 Eylül 2007 #4 nazım demiş ki: yatpım ama yine aynı pcyi formatlasam geçermi çünkü farkındayım int ve pc yavaşladı Daha fazla görüntüle... Ya Senin İnternetin yavas Olması Yada Server in Asırı Yogun Olmasında Kaynaklanıyor..
nazım demiş ki: yatpım ama yine aynı pcyi formatlasam geçermi çünkü farkındayım int ve pc yavaşladı Daha fazla görüntüle... Ya Senin İnternetin yavas Olması Yada Server in Asırı Yogun Olmasında Kaynaklanıyor..
B botroad Kayıt 16 Mayıs 2007 Mesajlar 65 Beğeniler 0 10 Eylül 2007 #5 bendde oluyor ama oyunun çok yogun oldugu zamanlarda Evil or Very Mad
Wax Whine .NET Kayıt 9 Eylül 2007 Mesajlar 17.594 Beğeniler 30 Şehir Bağdat Caddesi / İST. Server Aspendos Takımı Besiktas 10 Eylül 2007 #6 BENDE DE OLUYO MESELA PERSİA POPULATED DİYO AMA GİRİNCE C9 HATASI VERİYO Bİ YARDIM EDİN HERKESE İYİ KASMALAR EN İÇEN SAYGILARIMLA Dosyalar araba3.jpg 2,9 KB Okunma: 339
BENDE DE OLUYO MESELA PERSİA POPULATED DİYO AMA GİRİNCE C9 HATASI VERİYO Bİ YARDIM EDİN HERKESE İYİ KASMALAR EN İÇEN SAYGILARIMLA