Benim aklımdaki şöyle , bir kullanıcı vereceğiz , o kullanıcının takip ettiklerini bi listeye alacağız. Sonra o listedekilerin takipçilerini listeye ekleyerek gideceğiz (sonsuza kadar).programa nasıl bir veri vereceksin, nereden kullanıcı adı çekecek?
bu işleri yapmak için bir instagram apisi vardır... böyle düz mantıkla olacak iş değil bence.Benim aklımdaki şöyle , bir kullanıcı vereceğiz , o kullanıcının takip ettiklerini bi listeye alacağız. Sonra o listedekilerin takipçilerini listeye ekleyerek gideceğiz (sonsuza kadar).
Javascriptte yazmayı denedim şöyle bir sorunla karşılaştım. Eyvallah çekiyorum milletin isimlerini , ama yeni isimlerin gelmesi için aşağı kaydırmak gerekiyor takipçi ekranını . Kaydırmayıda yaptım , ama takipçi ekranında en aşağı ulaştığımızı nasıl kontrol edebiliriz onu bulamadım.
Valla ben kızların resimlerini kaydetmek için düşünüyodum , arkadaş ne için yapacak bilmiyorumbu işleri yapmak için bir instagram apisi vardır... böyle düz mantıkla olacak iş değil bence.
ama sonsuza kadar gider bu evet, amaç ne ki instagram dbsi üretmek mi?![]()
Kanka ben şaka yapıyorum niye ciddiye aldın, özür dilerim.@BurakSerit lol, büssürü eklenmiş fonksiyonlar var takıldığımız yerde soru sormayacaksak burada toplanmanın bi anlamı yok. ki programa zaten exl logosu koymayı düşünüyorum tıklandımı topice giden türden.