siz bi<izi 1 kere etmişsiniz oda şansa fazla kişi yoktur bizden de ondan Ama biz sizi bn 20 olarak biliorum Az tokatlamadık antalyalıları
gel bakalım canım ne oluyor görUpRockingBeat demiş ki:bu arada biz bursaya gelsek bile ekip sağlam bişiy yapamaz bursa milleti
bana değil JasonWalkere Teşekkür et çünkü o yaptı benim canım kankammel1h___ demiş ki:teşekkürler.. Razz
kardeş Simdi hakan şükür ün annesine kfr edilmesiyle ne alakası war Tmm olabilir hakan şükür ü sewebilirsin ama suan burda kmse hakan sukur e kfr etmedi stad ta edilebilir...ama burda edilmedi Bursasporluysan Bursasporluyum diceksin we içeri girceksin..TAbiki bizde kfr e karsıyız mucXAbSoLuT_ZeRo demiş ki:arkadaşlar bende bursasporlu'yum ama bursaspor'luda olsam Hakan Şükür'ün şahsına ve yataktaki hasta annesine küfür edilmesini esefle kınıyorum hem Hakan Şükür Bursaspor'un başarısı için ter dçkmüş bir sporcumuzdur ve Türkiye'de Metin Oktay'dan(Allah Rahmet Eylesin) sonra en sevilen ve en önemli futbolcusudur şahsına ve annesine küfredilmesi hem acizlik hemde büyük bir ayıptır!!! Idea (Ne konuştum Be)
ben saten ölümüne bursalıyım şüpheniz olmasın ama söleme gereği duydum nede olsa bursaspor fan clup hatalarımızı görmekte bi ilerleme yoludur!!mel1h___ demiş ki:kardeş Simdi hakan şükür ün annesine kfr edilmesiyle ne alakası war Tmm olabilir hakan şükür ü sewebilirsin ama suan burda kmse hakan sukur e kfr etmedi stad ta edilebilir...ama burda edilmedi Bursasporluysan Bursasporluyum diceksin we içeri girceksin..TAbiki bizde kfr e karsıyız mucXAbSoLuT_ZeRo demiş ki:arkadaşlar bende bursasporlu'yum ama bursaspor'luda olsam Hakan Şükür'ün şahsına ve yataktaki hasta annesine küfür edilmesini esefle kınıyorum hem Hakan Şükür Bursaspor'un başarısı için ter dçkmüş bir sporcumuzdur ve Türkiye'de Metin Oktay'dan(Allah Rahmet Eylesin) sonra en sevilen ve en önemli futbolcusudur şahsına ve annesine küfredilmesi hem acizlik hemde büyük bir ayıptır!!! Idea (Ne konuştum Be)
bırak kardesim bu lafları senin gibi taraftar olmaz olsun hiçbir taraftar kendi takımının destekleyenleri kötülemek istemez ve de Hakan Şükürü veya baska futbolcu küfürlük hareket yapmıstır ve de edilmiştir aramıza hosgeldin bu aradaAbSoLuT_ZeRo demiş ki:arkadaşlar bende bursasporlu'yum ama bursaspor'luda olsam Hakan Şükür'ün şahsına ve yataktaki hasta annesine küfür edilmesini esefle kınıyorum hem Hakan Şükür Bursaspor'un başarısı için ter dçkmüş bir sporcumuzdur ve Türkiye'de Metin Oktay'dan(Allah Rahmet Eylesin) sonra en sevilen ve en önemli futbolcusudur şahsına ve annesine küfredilmesi hem acizlik hemde büyük bir ayıptır!!! Idea (Ne konuştum Be)
benim gibi taraftar olmaz olsunsa böle destekte olmasın kardeşim tamam kendisine söv ama annesine sövme Egemen'in yaptıkları ne peki her maçta yapıyor bunu ama annesine sövüyorlar mı?bana bunu söyle sana haklısın dicem adam kasap mı futbolcu mu belli değil kardeşim ben sadece küfür etmenin bi hata oldunu söledim ayrıca küfretmek bi destek yöntemi değil tersine teXas'ın kötü sayılmasının bi nedenidir ama ben yinede Bursaspor'luyum Alayına Gideriz!!(Bunu Unutma Geçmişte Yaptığımız Hataları Tekrarlasaydık Şu An Buralarda Olamazdık)Sadece hata oldunu söledim bunda bi sakınca göremiyorum!!! IdeaBursaSporLu_ demiş ki:bırak kardesim bu lafları senin gibi taraftar olmaz olsun hiçbir taraftar kendi takımının destekleyenleri kötülemek istemez ve de Hakan Şükürü veya baska futbolcu küfürlük hareket yapmıstır ve de edilmiştir aramıza hosgeldin bu aradaAbSoLuT_ZeRo demiş ki:arkadaşlar bende bursasporlu'yum ama bursaspor'luda olsam Hakan Şükür'ün şahsına ve yataktaki hasta annesine küfür edilmesini esefle kınıyorum hem Hakan Şükür Bursaspor'un başarısı için ter dçkmüş bir sporcumuzdur ve Türkiye'de Metin Oktay'dan(Allah Rahmet Eylesin) sonra en sevilen ve en önemli futbolcusudur şahsına ve annesine küfredilmesi hem acizlik hemde büyük bir ayıptır!!! Idea (Ne konuştum Be)
Evet Galatasaray'lıyım ama Bursa'da yaşıyorum ve Bursa'da yaşatyan herkes Bursasporlu olmak zorundadır böyle bi slogan vardı hatırlarmısın bilmem ama benide ekle ben Bursalıysam Bursasporluymda ayrıca uzatan ben dğil sizziniz...mel1h___ demiş ki:Kardeş uzaTma!!!
BeLLi gs lisin Sanırım!!! Bursasporu kötülemekten WazGeÇ!!!
alakası yok Bursada yasayıpta Bjkli olanlar var tmm uzatmaya gerek yok unutmayalım ki Türkiye'nin en Çok taraftarı olan bir takımın destekcileriyizAbSoLuT_ZeRo demiş ki:Evet Galatasaray'lıyım ama Bursa'da yaşıyorum ve Bursa'da yaşatyan herkes Bursasporlu olmak zorundadır böyle bi slogan vardı hatırlarmısın bilmem ama benide ekle ben Bursalıysam Bursasporluymda ayrıca uzatan ben dğil sizziniz...mel1h___ demiş ki:Kardeş uzaTma!!!
BeLLi gs lisin Sanırım!!! Bursasporu kötülemekten WazGeÇ!!!