TurKKillS

Buralıyım
Kayıt
14 Mart 2007
Mesajlar
4.641
Beğeniler
19
Şehir
geriden...
Takımı
Galatasaray
Olayın kahramanı Serdar Aziz, F.Bahçeli futbolculara şöyle demiş: Penaltı ama nasıl söyleyeyim.



Serdar Aziz: “Pozisyon penaltı değil, Semih kendini yere attı.”
Semih Şentürk: “Hocam buz gibi penaltıydı. Niye vermediniz?”
Kuddusi Müftüoğlu: “Bir şey yok, bir şey. Ne penaltısı? Devam et.”


Hürriyet gazetesinin haberine göre, Üst üste 10 galibiyetin ardından sahasında Bursaspor’la golsüz berabere kalıp, liderliği Trabzonspor’a kaptıran F.Bahçe’de zirveden inmenin üzüntüsü yaşanırken hakem Kuddusi Müftüoğlu’na da tepki vardı.

"NEYE PENALTI VERECEKSİN?"

Sarı lacivertliler, 45. dakikada yaşanan olay için, “Semih ceza alanı içerisinde yaka paça indiriliyor. Buna penaltı vermeyeceksin de neye vereceksin?” diyerek Müftüoğlu’na ateş püskürürken futbolcuların tepkisi de bir hayli sert oldu.

Başta Semih olmak üzere futbolcular, “Hocam penaltı bu. Niye düdüdük çalmadınız?” derken, Müftüoğlu’nun, “Bir şey yok, bir şey yok” diye bağırdığı belirtildi. Sarı lacivertlilerin penaltı isyanı, karşılaşmanın bitiminde de devam ederken Semih, “Hocam, buz gibi penaltıyı vermedin”, Volkan Demirel ise, “Emeğimize yazık hoca. Yüzde 100 penaltıyı vermiyorsun”diyerek isyan etti. F.Bahçeli futbolcuların, ilk yarının son dakikasında Semih’i düşüren Serdar Aziz’e de “Söylesene, penaltı değil mi?

"YÜZDE 100 PENALTI"

Niye susuyorsun?” diye tepki gösterdikleri, Bursaspor’un genç stoperinin de “Yüzde 100 penaltıydı ama nasıl söyleyeyim. Allah’tan düdük çalmadı” karşılğını verdiği ifade edildi. Ancak genç futbolcu, maçtan sonra yayıncı kuruluşun mikrofonlarına farklı konuştu.
 
Kayıt
13 Mayıs 2007
Mesajlar
8.792
Beğeniler
2
Gerçekten penaltıydı. Futbol bu oluyor öyle şeyler. Çok da büyütmemek lazım
 
Yukarı Alt