![]() |
Ben dedim dürüm siz anlayın iskender işteAdith demiş ki:Bursaya geliyor dürüm diyor bana.Gel seni İskendere götüreyim bro.
![]()
Biletleri adresime yollarsın akarım direkshneZee demiş ki:sen gel ayıpsın abi dürümünü ben çekerim
30 tl açık kale arkası.Nina Ricci demiş ki:maç bileti ne kadar en ucuzundan ?
buradan oraya gidiş-dönüş 30TL toplam.bilette 30 TL = 60.20-30'da yemek desek 100 TL'cikAdith demiş ki:30 tl açık kale arkası.Nina Ricci demiş ki:maç bileti ne kadar en ucuzundan ?
Buraya geliceksin yemekleride biz sana ödeticez ?Nina Ricci demiş ki:buradan oraya gidiş-dönüş 30TL toplam.bilette 30 TL = 60.20-30'da yemek desek 100 TL'cikAdith demiş ki:30 tl açık kale arkası.Nina Ricci demiş ki:maç bileti ne kadar en ucuzundan ?![]()
shneZee demiş ki:Buraya geliceksin yemekleride biz sana ödeticez ?Nina Ricci demiş ki:buradan oraya gidiş-dönüş 30TL toplam.bilette 30 TL = 60.20-30'da yemek desek 100 TL'cikAdith demiş ki:30 tl açık kale arkası.![]()
![]()
Tek sıkıntı kapalı kale arkası(yani teksas)da maç izlenmemesiNina Ricci demiş ki:hmm..teklifler cazip valla benim aklıma yattı Hamza ağabey ne diyorsun Bursa çıkartması yapalım mı![]()
Kapalıda 1 koltuğa 3 kişi düşüyor.shneZee demiş ki:Tek sıkıntı kapalı kale arkası(yani teksas)da maç izlenmemesiNina Ricci demiş ki:hmm..teklifler cazip valla benim aklıma yattı Hamza ağabey ne diyorsun Bursa çıkartması yapalım mı![]()
,yazılan 30lira açık kale arkası dürbün varsa ne ala ama açıkda gider ya
![]()
hamzaya fark etmez beleşe geliyor ya yeterAdith demiş ki:Kapalıda 1 koltuğa 3 kişi düşüyor.shneZee demiş ki:Tek sıkıntı kapalı kale arkası(yani teksas)da maç izlenmemesiNina Ricci demiş ki:hmm..teklifler cazip valla benim aklıma yattı Hamza ağabey ne diyorsun Bursa çıkartması yapalım mı![]()
,yazılan 30lira açık kale arkası dürbün varsa ne ala ama açıkda gider ya
![]()
![]()
extraloob demiş ki:istanbuldan gelen varsa arabayı dolduralım 5e bölelim herşeyi bana da uyar![]()
3. hafta : 19-20 Ekim (Bursaspor-Manchester United)JetHomme demiş ki:Man U maçı ayın kaçında ?