![]() |
İstanbul sevilmeyecek şehir mi; Taksim'i, Beyoğlusu, Tophane'si, Eminönü'sü, Ortaköy'ü, Beşiktaş'ı, Laleli'si, Gülhane'si... Say say bitmez başlı başına yaşayan tarih nargileleriyle, kahveleriyle, meyhaneleriyle, balıkçılarıyla...Furina demiş ki:Ankara'ya gidersem yatılı okumam bütün akrabalarım Ankarada. Ama ben daha çok İzmir,Bursa gibi şehirleri düşünüyorum.
Konya Ted'in zaten 4-5 sınıfı mı ne varmış -.-" Diltaş bir dolu ucubenin gezdiği bir okul. Kafes kadar bir yer hiç bir aktivitesi yok. Mram Anadolu 2 tane meslek lisesinin ortasında hergün olay. Meram Fen Lisesi zaten yobazların elinde sürünüyor. Bahar şenliğine ucubelerin takıldığı bir gece klubünün grubunu getirecek kadar aciz durumda -.-" Büyük Koyuncu zaten kızlarla erkekleri ayrı okutuyor. Zaten Konya çok geri kalmış bir şehir. Küçücük bir yer ve hiçbir eğlencesi yok.TwiLighT demiş ki:Gitme hacım bir yere aynı okula giderizözel okulları araştırdın mı hiç acaba?
ben de okul arıyorum ama Konya'da istediğim gibi bir yer bulamayacağım sanırım.![]()
en mantıklısıextraloob demiş ki:yatılı okumayın bence lisede, ünivde zati şehir dışına çıkacaksınız asıl patlamayı orada yaparsınız lise zor ve acı hatıralarla biter yoksa, ailenizin yanında en iyi okula gitmeye çalışın derim ben.
Sıkıntılara dayanacaksın hacım burada da çok var senin bahsettiğin olay başarılı oğrencileri kendilerine fedayi olarak yetiştirmeye çalışıyorlar agh neyse çok diyecek lafım varda susuyorum -.-"Furina demiş ki:Hacım nesi güzelAşırı sıkıcı bir yer. Türkiyenin en iyi 3. Fen Lisesinin karşısına Fetullah dershanesinin adamları ev almış öğrenciler bunlara giderek ilahi eşliğinde ders çalıştırılıp 5 vakit namaz kıldırıyorlar. Çok geri kalmış bir şehir. Ayrıca daha 3 senem var ^^ Konya'da düzgün bir lise yok ve ben her yıl 20 Milyar özel ders parası vererek başarılı olmakta istemiyorum -.-"
ben okulumdan neden ayrılıyorumFurina demiş ki:Hacım nesi güzelAşırı sıkıcı bir yer. Türkiyenin en iyi 3. Fen Lisesinin karşısına Fetullah dershanesinin adamları ev almış öğrenciler bunlara giderek ilahi eşliğinde ders çalıştırılıp 5 vakit namaz kıldırıyorlar. Çok geri kalmış bir şehir. Ayrıca daha 3 senem var ^^ Konya'da düzgün bir lise yok ve ben her yıl 20 Milyar özel ders parası vererek başarılı olmakta istemiyorum -.-"
ben bursa anadolu lisesine gidiyorum. bende 2. sınıfa geçtim :) sana şöyle diyeyim her alanda birçok aktivitede birinciliklerimiz ve derecelerimiz var müzikten tiyatroya. okulun kendi pansiyonu var. bahçesi vs. çok hoş okul Hocalar direk öss için hazırlıyolar. Hocaların çoğu çok iyi ^^ ortam daha güzel =) eğlencemizide dersimizide yapabiliyoruz. Aile başta sıkıntı yaratsada arkadaşlarınla geçirirsin bu sorunu bence. Kesinlikle gelmen taraftarıyım okul hakkında daha çok bilgi almak istersen mailto:[email protected] ekleFurina demiş ki:Bro bu Bırsa Anadolu Lisesi nasıldır bilgin var mı ? 491 Puan yeter mi ? ^^Infinity demiş ki:gel hacım sen bursaya yamacıma yamacıma![]()