L LoTuSs Kayıt 7 Şubat 2010 Mesajlar 401 Beğeniler 0 5 Nisan 2010 #1 uzun süredir fireteam oynuyodum şimdi karışık arada spyhunt elmination vb. takılmaya basladım
W Warmoon Kayıt 17 Nisan 2008 Mesajlar 1.670 Beğeniler 0 Şehir SA xd 5 Nisan 2010 #2 o takim arkadaslari nedne kirmizi gorunuor hack mi var yoksa baska bi skinmi?
L LoTuSs Kayıt 7 Şubat 2010 Mesajlar 401 Beğeniler 0 5 Nisan 2010 #3 SubZeroCeko demiş ki: o takim arkadaslari nedne kirmizi gorunuor hack mi var yoksa baska bi skinmi? Daha fazla görüntüle... Bi nevi media.pk2 yaptım :) yakında paylaşıcam
SubZeroCeko demiş ki: o takim arkadaslari nedne kirmizi gorunuor hack mi var yoksa baska bi skinmi? Daha fazla görüntüle... Bi nevi media.pk2 yaptım :) yakında paylaşıcam
Chorus Kayıt 6 Şubat 2007 Mesajlar 335.488 Beğeniler 1.644 Şehir Taksim/IST. Server Flora Takımı Galatasaray 5 Nisan 2010 #4 LoTuSs demiş ki: SubZeroCeko demiş ki: o takim arkadaslari nedne kirmizi gorunuor hack mi var yoksa baska bi skinmi? Daha fazla görüntüle... Bi nevi media.pk2 yaptım :) yakında paylaşıcam Daha fazla görüntüle...
LoTuSs demiş ki: SubZeroCeko demiş ki: o takim arkadaslari nedne kirmizi gorunuor hack mi var yoksa baska bi skinmi? Daha fazla görüntüle... Bi nevi media.pk2 yaptım :) yakında paylaşıcam Daha fazla görüntüle...