oyuna launcherden gırebılıyorum bottan start dedımde böle bı hata gelıyor botu defalarca yenıden yukledım gene aynı napcam :|

OneEyedJack demiş ki:Oyun client'in orjinal mi?
Değilse orjinel client ile tekrar deneyin.
KupeR demiş ki:O hatanin sebebi bot clienti kullarak oyuna girememesinden dolayidir.. Büyük ihtimalle botunun versionu eski olabilir , clientin eski version olabilir.. Benim botumda clientimde yeni version diyebilirsin ama bence bi kontrol et.. Olmazsa önce silkroad ana sayfasına girmeye çalış girdiğinden emin ol ondan sonra yine dene...
http://www.joymax.com/silkroad sitesini aç o açıkken bottan gir hata vermezHurRicanEmJ demiş ki:KupeR demiş ki:O hatanin sebebi bot clienti kullarak oyuna girememesinden dolayidir.. Büyük ihtimalle botunun versionu eski olabilir , clientin eski version olabilir.. Benim botumda clientimde yeni version diyebilirsin ama bence bi kontrol et.. Olmazsa önce silkroad ana sayfasına girmeye çalış girdiğinden emin ol ondan sonra yine dene...
bunu kullanıyordum böle bısı sorunum yokdu sabah charı bottan cıkardım aksam gırdım böle hata geldı botun versıonu son cıkan cliend de öle sitesine açılıyor launcherden start la da oyuna girebiliyorum ama bottan start ladımda böle bi sorun geliyor