Kayıt
24 Ağustos 2008
Mesajlar
4.079
Beğeniler
0
Şehir
Hayatın tuzağına düştük, sevginin uzağına...
Hacettepe karşısında 2-0 yenilerek şampiyonluk yolunda yara alan Galatasaray'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, şampiyonluk hedefinden koptuklarını söyleyebileceklerini, bundan sonra hedeflerinin kupalara kalmak olduğunu kaydetti.

Galatasaray'ı 2-0 mağlup eden Hacettepespor'un teknik sorumlusu Ergün Penbe, maçtan sonra yaptığı açıklamada, seyircilere güzel ve keyifli bir maç izlettiklerini söyledi. İzleyenlerin bu maçtan zevk aldığını düşündüğünü aktaran Penbe, "Oyuncularımı gönülden tebrik ediyorum. Onlardan istediğim her şeyi yaptılar. Gol yemeden kazandık. Önceki haftalarda da iyi top oynuyorduk fakat skora yansıtamıyorduk. Kalan 4 maçta da en iyi şekilde mücadele edip ligi tamamlayacağız." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise Hacettepe karşısında kötü oynadıklarını, ağır bir yenilgi aldıklarını kaydetti. Hacettepe'nin maçı kazanmayı daha çok istediğini belirten Korkmaz, "Artık şampiyonluk hedefinden koptuğumuzu söyleyebiliriz. Bundan sonra hedefimiz gelecek maçlarda Galatasaray'a yakışır bir şekilde oynamak ve Avrupa kupalarına katılmak." dedi.

Korkmaz, istifa edip etmeyeceği şeklindeki soruları ise, "Bu tür konuları hiçbir zaman medya önünde konuşmam. Bu karar Galatasaray Başkanı ve Yönetim Kurulu'nun takdiridir." diye yanıtladı.
 
Kayıt
7 Ekim 2008
Mesajlar
1.102
Beğeniler
0
''Hacettepe karşısında 2-0 yenilerek şampiyonluk yolunda yara alan...'' ne yarası be azıcık olan umudumuzda yok oldu :roll:
 

Absence

 
Kayıt
29 Aralık 2007
Mesajlar
8.261
Beğeniler
1
O futbolcuları getiren hocayı getiren yönetimde suç yok mudur?
 
Yukarı Alt