'' İnt Bow '' mu , yoksa '' Spear Nüker '' mi ? :santa:
W washburn Kayıt 1 Mayıs 2009 Mesajlar 212 Beğeniler 0 Şehir lol , sanane ^^ 31 Ağustos 2010 #1 '' İnt Bow '' mu , yoksa '' Spear Nüker '' mi ?
Wax Whine .NET Kayıt 9 Eylül 2007 Mesajlar 17.594 Beğeniler 30 Şehir Bağdat Caddesi / İST. Server Aspendos Takımı Besiktas 14 Eylül 2010 #3 ben yeni bir karakter kasacak olsaydım eğer str blade kasardım
Z ZikywaL Kayıt 3 Ağustos 2007 Mesajlar 2.042 Beğeniler 0 Şehir HeLL 14 Eylül 2010 #4 mavi demiş ki: chin charı tavsye etmem ama int bow öneririm Daha fazla görüntüle... bu private serverde istese de istemese de chin kasıcak
mavi demiş ki: chin charı tavsye etmem ama int bow öneririm Daha fazla görüntüle... bu private serverde istese de istemese de chin kasıcak
Z ZikywaL Kayıt 3 Ağustos 2007 Mesajlar 2.042 Beğeniler 0 Şehir HeLL 14 Eylül 2010 #5 ayrıca spear nuker öneririm. int bowla bu serverda hiç birşey yapamazsın
sarkolata Kayıt 15 Temmuz 2009 Mesajlar 9.023 Beğeniler 254 Takımı Galatasaray 14 Eylül 2010 #6 mavi demiş ki: ZikywaL demiş ki: mavi demiş ki: chin charı tavsye etmem ama int bow öneririm Daha fazla görüntüle... bu private serverde istese de istemese de chin kasıcak Daha fazla görüntüle... hee pardon ben privateden felan anlamam sadece chinlilerin oldugu bir serverse spear nuker yap uniq kesersin bol bol Daha fazla görüntüle... 65k damage var bide
mavi demiş ki: ZikywaL demiş ki: mavi demiş ki: chin charı tavsye etmem ama int bow öneririm Daha fazla görüntüle... bu private serverde istese de istemese de chin kasıcak Daha fazla görüntüle... hee pardon ben privateden felan anlamam sadece chinlilerin oldugu bir serverse spear nuker yap uniq kesersin bol bol Daha fazla görüntüle... 65k damage var bide
Z ZikywaL Kayıt 3 Ağustos 2007 Mesajlar 2.042 Beğeniler 0 Şehir HeLL 15 Eylül 2010 #7 onu ayarlayabiliyosun sağlam yap spear nukeri spear kombolarıyla zerk açabiliyosun rahatça