J Journalist Aileden Kayıt 24 Aralık 2007 Mesajlar 13.138 Beğeniler 1 Şehir Yaramaz avratların koynundayım. 11 Aralık 2008 #1 msn'de yok falan dediler reklamlarda fragmanınıda göremedim bilgisi olan bir arkadaş cevaplarsa sevinirim
msn'de yok falan dediler reklamlarda fragmanınıda göremedim bilgisi olan bir arkadaş cevaplarsa sevinirim
J Journalist Aileden Kayıt 24 Aralık 2007 Mesajlar 13.138 Beğeniler 1 Şehir Yaramaz avratların koynundayım. 11 Aralık 2008 #4 teşekkürler.
H hmzsnmz Kayıt 14 Mayıs 2007 Mesajlar 24.644 Beğeniler 3 Şehir İstanbul 11 Aralık 2008 #5 Para sorunu yaşanıyor... Panal Film ile Show Tv arasında... O yüzden bu sorun giderilene kadar maalesef KVP izleyemeceğiz.. Kanal da değişebilir.. Bilgi için tıkla
Para sorunu yaşanıyor... Panal Film ile Show Tv arasında... O yüzden bu sorun giderilene kadar maalesef KVP izleyemeceğiz.. Kanal da değişebilir.. Bilgi için tıkla
S Streetwise Kayıt 11 Kasım 2007 Mesajlar 7.839 Beğeniler 0 11 Aralık 2008 #6 hmzsnmz demiş ki: Para sorunu yaşanıyor... Panal Film ile Show Tv arasında... O yüzden bu sorun giderilene kadar maalesef KVP izleyemeceğiz.. Kanal da değişebilir.. Bilgi için tıkla Daha fazla görüntüle... En son ne zaman okuduğumu unuttum bu haberi.Hala değişicek.
hmzsnmz demiş ki: Para sorunu yaşanıyor... Panal Film ile Show Tv arasında... O yüzden bu sorun giderilene kadar maalesef KVP izleyemeceğiz.. Kanal da değişebilir.. Bilgi için tıkla Daha fazla görüntüle... En son ne zaman okuduğumu unuttum bu haberi.Hala değişicek.
H hmzsnmz Kayıt 14 Mayıs 2007 Mesajlar 24.644 Beğeniler 3 Şehir İstanbul 11 Aralık 2008 #7 FeeL demiş ki: hmzsnmz demiş ki: Para sorunu yaşanıyor... Panal Film ile Show Tv arasında... O yüzden bu sorun giderilene kadar maalesef KVP izleyemeceğiz.. Kanal da değişebilir.. Bilgi için tıkla Daha fazla görüntüle... En son ne zaman okuduğumu unuttum bu haberi.Hala değişicek. Daha fazla görüntüle...
FeeL demiş ki: hmzsnmz demiş ki: Para sorunu yaşanıyor... Panal Film ile Show Tv arasında... O yüzden bu sorun giderilene kadar maalesef KVP izleyemeceğiz.. Kanal da değişebilir.. Bilgi için tıkla Daha fazla görüntüle... En son ne zaman okuduğumu unuttum bu haberi.Hala değişicek. Daha fazla görüntüle...
J Jason Walker Kayıt 20 Haziran 2007 Mesajlar 7.709 Beğeniler 0 11 Aralık 2008 #8 O kriz çözüleli çok oldu. Bayram dolayısıyla hiçbir dizinin yeni bölümü gösterilemedi. Tabii ki bunda ekonomik krizin de katkısı büyük...
O kriz çözüleli çok oldu. Bayram dolayısıyla hiçbir dizinin yeni bölümü gösterilemedi. Tabii ki bunda ekonomik krizin de katkısı büyük...