Kayıt
27 Ağustos 2007
Mesajlar
232
Beğeniler
0
Ben şöle biliyorum akedemiden birisi ilk girdiğinde onda bir buff açılıyor o kasıyor kasıyor we 24 saat sonra dolunca tıklayıp akedemi masterına yolluyor masterda kasıyor kasıyor 24 saat bitince kendiliinden tekrar o adama gidiyor sora o kasıyo kasıyo falan sonra 40 lvl ın üstüne çıkınca honor point alıyorsun diye biliyorum yanlış olabilir belki
 
Kayıt
24 Mayıs 2007
Mesajlar
3.806
Beğeniler
55
Şehir
İzmir, Bornova
son noktası sudur

aldığın adam academide lwl kasarken cumulated buff doldurur ve sen oyuna girdiğin zaman bu oyunca o bufu accumulated hale getirir ve senin ve onun aldığı exp ve SP %10 artar tabi o alttaki sayı 0a ulaşana kadar :mrgreen:
 
Kayıt
13 Mayıs 2007
Mesajlar
126
Beğeniler
0
Şehir
antalya
DampyrE demiş ki:
Experience Buff

Gardiyana bağLı çırakLar avLanırLarken ek exp. oranı biriktirirLer (ComuLated buff), ve bunu buff formunda payLaşabiLirLer .. Bu buff sayesinde, gardiyan ve çırakLar avLanma sırasında ekstra exp. puanLarı kazanırLar .

1. CumuLated Buff

Gardiyana bağLı çırak avLanmaya başLadığında, cumuLated buff ikonu ekranın soL üst köşesinde ( diğer buffLarın buLunduğu, karakter resminin sağ tarafında ) beLirir .. BeLirLi oranda exp. puanı avLanma sırasında birikir .. Birikmeye başLadıktan 24 saat sonrasında exp. ekLentisi devam etmez .. 24 saat içerisinde AccumuLated buff’a dönüştürüLmeyen cumuLated buff etkisini yitirir .. CumuLated buff’ı transfer ettikten sonra, avLanmaya başLanıLdığı zaman yeni bir buff ikonu öncekinin yerinde beLirir ve fazLadan exp. kazanımı başLar ..

-Resim Silinmiş.

2. AccumuLated Buff

Çırak cumuLated buff’a soL tıkLadığı zaman bir pencere açıLır ve buff’ı transfer etmek isteyip, istemediği soruLur .. Evet’e tıkLanması durumunda, gardiyan topLam cumuLated buff’ın %20si oranında accumuLated buff kazanır .. Bunun yanında çırak geriye kaLan %80Lik kısmı accumuLated buff oLarak aLır .. Bu accumuLated buff ikonLarı da yine aynı yerde görünür .. AccumuLated buff kazanıLdıktan sonra avLanma sırasında ekstra exp. getirisi sağLar .. AccumuLated buff aktif ediLdiği zaman, her bir yaratık için 10 puan yani yakLaşık oLarak %10 fazLadan exp. getirisi sağLanır .. Her yaratık öLdürüLdüğünde accumuLated buff azaLır ve sonunda biter ..

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.



Alıntıdır..
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt