her gün aynaya bakıom hu allah belanı versin diom kendi kendime valla bu kanata kendim vardım zaten arkadaşlarda surata bak diolar. kızlarda eşşekkadar yakışıklısın diolar bende bi sizin fikrinizi alim dedim şimdiyekadar 4 kızı inanılmaz sevdim ama ne yazıkki sonuç başarısız maçoda oldum komikte oldum sevecende oldum anlayışlıda oldum herşey oldum yani kendimde oldum
yok bi işe yaramıor bende bıraktım artık boş yere üzülmektense evde tam gün pc başında oturup oyun oynuom bi okula bide bakkala gidiom kimseye slm falan vermiom öle önüme bakıom gidiom neyse sizin fikriniz. (lütfen küfürlü konuşmayalım konu kiltlenior). konuşmam düzgün sesim biraz çok çıkıor ama ben kısıom ama galba sesim berbat her neyse bi bakarmısınız?
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
yok bi işe yaramıor bende bıraktım artık boş yere üzülmektense evde tam gün pc başında oturup oyun oynuom bi okula bide bakkala gidiom kimseye slm falan vermiom öle önüme bakıom gidiom neyse sizin fikriniz. (lütfen küfürlü konuşmayalım konu kiltlenior). konuşmam düzgün sesim biraz çok çıkıor ama ben kısıom ama galba sesim berbat her neyse bi bakarmısınız?
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: