C Chess Kayıt 4 Şubat 2010 Mesajlar 264 Beğeniler 0 22 Mayıs 2010 #21 Rocky Balboa demiş ki: Aynı Kareye Konamazlar! Adam Penaltı'dan Atıyor O Oynayarak Atıyor. Ne Alaka ? Penaltıdan Bende Atarım Rüştü'ye,Volkan'a,Aykut'a Saçmalık. Daha fazla görüntüle... Aynen, Guiza gibi orta sahadan 90 a gol atan bir oyuncuyla kaleciyi kıyaslıyorlar
Rocky Balboa demiş ki: Aynı Kareye Konamazlar! Adam Penaltı'dan Atıyor O Oynayarak Atıyor. Ne Alaka ? Penaltıdan Bende Atarım Rüştü'ye,Volkan'a,Aykut'a Saçmalık. Daha fazla görüntüle... Aynen, Guiza gibi orta sahadan 90 a gol atan bir oyuncuyla kaleciyi kıyaslıyorlar
C Crisis Kayıt 25 Nisan 2007 Mesajlar 3.134 Beğeniler 2 Şehir University 22 Mayıs 2010 #22 Hadamanthys demiş ki: Rocky Balboa demiş ki: Aynı Kareye Konamazlar! Adam Penaltı'dan Atıyor O Oynayarak Atıyor. Ne Alaka ? Penaltıdan Bende Atarım Rüştü'ye,Volkan'a,Aykut'a Saçmalık. Daha fazla görüntüle... Aynen, Guiza gibi orta sahadan 90 a gol atan bir oyuncuyla kaleciyi kıyaslıyorlar Daha fazla görüntüle... puahahaha
Hadamanthys demiş ki: Rocky Balboa demiş ki: Aynı Kareye Konamazlar! Adam Penaltı'dan Atıyor O Oynayarak Atıyor. Ne Alaka ? Penaltıdan Bende Atarım Rüştü'ye,Volkan'a,Aykut'a Saçmalık. Daha fazla görüntüle... Aynen, Guiza gibi orta sahadan 90 a gol atan bir oyuncuyla kaleciyi kıyaslıyorlar Daha fazla görüntüle... puahahaha
R Rocky Balboa Bilgiliyim Kayıt 30 Haziran 2009 Mesajlar 1.929 Beğeniler 0 Şehir Fenerbahçe SK 23 Mayıs 2010 #23 Hadamanthys demiş ki: Rocky Balboa demiş ki: Aynı Kareye Konamazlar! Adam Penaltı'dan Atıyor O Oynayarak Atıyor. Ne Alaka ? Penaltıdan Bende Atarım Rüştü'ye,Volkan'a,Aykut'a Saçmalık. Daha fazla görüntüle... Aynen, Guiza gibi orta sahadan 90 a gol atan bir oyuncuyla kaleciyi kıyaslıyorlar Daha fazla görüntüle... Çok Komik.
Hadamanthys demiş ki: Rocky Balboa demiş ki: Aynı Kareye Konamazlar! Adam Penaltı'dan Atıyor O Oynayarak Atıyor. Ne Alaka ? Penaltıdan Bende Atarım Rüştü'ye,Volkan'a,Aykut'a Saçmalık. Daha fazla görüntüle... Aynen, Guiza gibi orta sahadan 90 a gol atan bir oyuncuyla kaleciyi kıyaslıyorlar Daha fazla görüntüle... Çok Komik.
C Chess Kayıt 4 Şubat 2010 Mesajlar 264 Beğeniler 0 23 Mayıs 2010 #24 Rocky Balboa demiş ki: Hadamanthys demiş ki: Rocky Balboa demiş ki: Aynı Kareye Konamazlar! Adam Penaltı'dan Atıyor O Oynayarak Atıyor. Ne Alaka ? Penaltıdan Bende Atarım Rüştü'ye,Volkan'a,Aykut'a Saçmalık. Daha fazla görüntüle... Aynen, Guiza gibi orta sahadan 90 a gol atan bir oyuncuyla kaleciyi kıyaslıyorlar Daha fazla görüntüle... Çok Komik. Daha fazla görüntüle... Gül diye demedim saçmaladıgını belirtmek istedim
Rocky Balboa demiş ki: Hadamanthys demiş ki: Rocky Balboa demiş ki: Aynı Kareye Konamazlar! Adam Penaltı'dan Atıyor O Oynayarak Atıyor. Ne Alaka ? Penaltıdan Bende Atarım Rüştü'ye,Volkan'a,Aykut'a Saçmalık. Daha fazla görüntüle... Aynen, Guiza gibi orta sahadan 90 a gol atan bir oyuncuyla kaleciyi kıyaslıyorlar Daha fazla görüntüle... Çok Komik. Daha fazla görüntüle... Gül diye demedim saçmaladıgını belirtmek istedim
R Rocky Balboa Bilgiliyim Kayıt 30 Haziran 2009 Mesajlar 1.929 Beğeniler 0 Şehir Fenerbahçe SK 23 Mayıs 2010 #25 Saçmalayan Sensin Kardeşim.
B Belarj Kayıt 31 Aralık 2009 Mesajlar 1.444 Beğeniler 2 23 Mayıs 2010 #26 Rocky Balboa demiş ki: Saçmalayan Sensin Kardeşim. Daha fazla görüntüle... 20 milyon avro bosuna vermıssınız boyle bı kalecı alın paranız cebınıze kalsın 19.600.000 avro zarar verin vursun penaltıları
Rocky Balboa demiş ki: Saçmalayan Sensin Kardeşim. Daha fazla görüntüle... 20 milyon avro bosuna vermıssınız boyle bı kalecı alın paranız cebınıze kalsın 19.600.000 avro zarar verin vursun penaltıları
W Whisk Kayıt 19 Nisan 2010 Mesajlar 2.887 Beğeniler 1 Şehir Kocaeli 25 Mayıs 2010 #27 Ewet yanlız Gulizarın resmine bittim Acıların çocuğu gibi