vercek sana o bişeyi sen kal bi gece bak neler olucakPolgara demiş ki:Verin morfini , verin siyah gözbandını , basın üstüme uyuşturucu spreyi azıcıkta extacy... 1 yıl bile kalırım.
Karşılığında bişey versin amaYani bişey derken... Hani para pul
![]()
Önemli olan ruh güzelliği_EleCtrA_ demiş ki:Allah yazdıysa bozsun o ne le poly sende nsl bı mıde var bnm kafam o kadar gusel olsa bıle bı geceyı bırak 1 dakka durmam yanında![]()
Geç bunları :) gec bu işleri dewlet su işleri hesapı :)Polgara demiş ki:Önemli olan ruh güzelliği_EleCtrA_ demiş ki:Allah yazdıysa bozsun o ne le poly sende nsl bı mıde var bnm kafam o kadar gusel olsa bıle bı geceyı bırak 1 dakka durmam yanında![]()
![]()
![]()
![]()
SADECE yanındamı kalıcaksın oyleyse cıplak olmadıgı surece problem yok bende kalırım ya :)ZeratuL* demiş ki:Oda bir insan , cüzzi bir miktara anlaşma yapılsaydı ben onun yanında kalabilirdim ^^
Vazgeçtim bütün gece onun cok ııyı seyler ısteyebılcegını sanmıyorum ben almıım alanada mani olmayayım :) ii geceler :)Extacy demiş ki:oyun bozanlık yok yanında kalacağınızı kim söyledi sabaha kadar onunsunuz ne isterse yapar isterse yanınızda oturur isterse![]()
Ana hakarete bag biz korkmadık bı kere meydana genclere bıraktık onunuzu acmak nıyetınde cekıldık yanı :)Polgara demiş ki:Korkaklar![]()