Kayıt
18 Kasım 2009
Mesajlar
20
Beğeniler
0
ben Bow çar açtım 40 levele arkadaş kastı hiç skill vermedim iyi anlayan biri sölesin
Bowcuda hangisi daha iyidir


Fire Nuke Diyen 1
Fire +Bow Diyen 2
Lightning Nuke Diyen 3
Lightning +Bow Diyen 4
Cold Nuke diyen 5
Cold +Bow Diyen 6

mesela benim düşümcem Cold Nuke + bow ama bow skillerini açmıcam bow takıp normal attak yapıcam cold nuke skilleri falan adam yanıma yaklaşamaz bunu düşünen 7 yazsın
 
Kayıt
15 Nisan 2007
Mesajlar
329
Beğeniler
0
eu chalar çktığndan beri coldun pek bi önemi kalmadı yanıma yaklaşamaz anlamında
nukeden falan bahsettiğine göre char int olacak
fire bow +cold (snow ve phy def için) iyi bi yapılandırma olabilir
 
Kayıt
16 Ocak 2009
Mesajlar
851
Beğeniler
2
Şehir
Konya
Takımı
Besiktas
Şimdi senin carın int bow cu olacaksa sana 2 önerim var :
1: PvP gibi aktivitelerde bulunmayı istiyosan Cold(imbue)+Light+Pacheon /Armor
Şimdi bu car pvp'de onunde rakip tanımaz hiç bir car yıkamaz demiyorum yılıkmayan car piyasaya henüz düşmemiştir.Neden rakip tanımaz bunu acıklayayım öncelikle.
Cold acmanın sebebi başlı basına el yakması ve snow dur.Phy defans oyle ahım sahım bi artı katmaz coldda.Light acmanın sebebi ise zaten bow atack oranı diğer weaponlara gore zayıftır ve light'da bulunan Mag.atc verici buff ile guclenmeni dengeleyebilirsin.Diğer bir light nedeni ise tabiki speed yani hızlı kosmadır.Onun dısında parry ratio oranıda kucumsenmeyecek kadardır.Bow skillerini acman ise uzaktan vurmanın kattıgı +dan ziyade 73+den sonra acılan 5li combonun verdiği knock back,76da acılan sarı okun 3. serisinin verdiği stun ve91de acılan devil arrow serisinin son sırasındaki darknessin etkisi bası ceker.Armor giymen ise zaten light olacagı için speed için garmenta ihtiyacın olmuyacak armor yada pro tercihi sana kalmıs ama bana sorarsan armordur.
Gelelim 2.sıkkımız olan pvp carı değil taxi, hızlı kasma carı olan bowcuya:
Bu yapılandırma ise Fire(imbue)+ light+pacheon ve st garment'dır.Bu carla bi kere str carlarla pvp ye de job savasınada yanından gecme :) Çok kotu darbe alır tekte cok rahat gidersin.Hadi bi ihtimal setin sun tekte gitmessen bi crt bakar işin.Bu carı pvp için mumkunse tercih etme yeni bi car ac pvp için.
Bu carın asıl amacı cok seri kasmasıdır.Özellikle pre aldıgın zaman birde botun varsa ticket vb. itemleri almadan rahat bi şekilde 100'e ulasırsın.Taxi için 3.sırada gelir.Nede olsa bası wizler cekiyo.
Cold olmayısı kasarken hiç bi sıkıntı cıkarmaz 7/24 pt yada bota salıp kassan bile snow ihtiyacı olmaz ama sen istersen 80e kadar 25 cold snow1lvl le idare edebilirsin.Ama gerek yoktur itemlerini npcden az biraz iyi bir sekilde tutarsan kasmada sorun olmaz ks yapan cok fazla cıkmaz karsına.Wizlere de bi iki giant gosterisen zaten ortadan kaybolacakaları yuksek bi ihtimaldir.Ama bana soracak olursan zaten private server kolay kasılıyo diye biliyorum.O yüzden bi 3. car daha ekleyecegim asagıya.
3.Car ise Full Str Bow dur.Skilleri Fire+Force+Pacheon olarak dağıtacaksın.Bu build pvp de nerdeyse cok nadir bulunan ama eğer isroya 110 lvl gelirse teke tekte yıkabilen olmayacak bi build olacaktır.Bu buildin acıklamasınıda istersen yaparım.
Bi sorun olursa gene topic altından ulaş ^_^​
 
Kayıt
28 Ağustos 2009
Mesajlar
75
Beğeniler
0
pwp char ıcın buz elektirik bow demişin tmm iyi güsel de fire ne yapacagız char int ! Fire shiedi bence private oynayanlar unutmamalı en saglam nukeler fire de ayrıca aklım bu konuda cok karıısk bende heuksal yapmayı dusunuyorum bır hyybırd olarak ama neyı kapatacagım karar veremedım :think: :think:
 
Kayıt
15 Nisan 2007
Mesajlar
329
Beğeniler
0
mavii demiş ki:
Arkadaşım kim ne demiş hiç bakmıyorum bile direk sana doğrusunu yazıyorum.
1.si Chin-STR charlara elektrik verilmez. bunu yapanlar bi tek türkler türk kafası koşayım bana yeter diyor herif.

2.si Bow çok seri vurur ve skillerinin ve silahının criti yüksekdir. ve Fire el yakmasına ihtiyaç duymaz. Eğer cold yaparsan el yakmanı ki bowcuların el yakması cold olur mükemmel bir savunma anlayışı sağlar. Snowla birlikde.

3.Charda Force Açılırsa o elemanın vay haline. Tüm damage artırırcı zehirleri kullanıp snow el yakmasıyla rakibini durdurum yıldız skilini bi koydumu buyrun cenaze namazına o elemanın.

Chin Bow charın en sağlamyapılandırması
Cold+Bow skilleri aklımagelmedi her nereyse + Force gerisi hikaye

1. ye diyecek bişey yok kesinlikle doğru

2. coldla vurduğun crit firela vuracağından baya bi düşük olur fire a ihtiyacı olmayan hiç bi char yoktur ama mastery sorunu var
el yakmanın cold olması pek mantıklı gelmiyo bana eu charlarda cleric açıksa zaten işe yaramıyo china charlarda karşındaki str ise genelde pot savaşına dönüşüyo pvpler (sun falan yoksa elinde )

3. force her oyuncunun kullanabileceği alan değil standart oyuncuların elinde rezil oluyo sağlam char ve itemlerle etkili olabilir bu da para demek
 
Kayıt
26 Temmuz 2008
Mesajlar
2.308
Beğeniler
0
@mavii
1.si Chin-STR charlara elektrik verilmez. bunu yapanlar bi tek türkler türk kafası koşayım bana yeter diyor herif.

hahahahah :mrgreen: :mrgreen:
 
Kayıt
7 Şubat 2009
Mesajlar
472
Beğeniler
0
Lightning Cold BOW İnt Char yapılandırması yaparsın unique kesersin benden sana tavsiye ve cok saglam bir char olur :)
 
Yukarı Alt